25 rezultatų ieškant "padaze"
Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena
Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g silkės 20g svogūno 15g saulėgražų aliejaus 20g pomidorų tyrės cukraus pipirų lauro lapelių acto Gaminimas: Svogūnų galvelės smulkiai supiaustomos, pakepinamos aliejuje, pridedama pomidorų tyrės ir dar pakepinama. Paskiau į..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Krokodilienos file Druska Malta paprika Uogine paprika Cukrus Actas Aliejus Dziovintas bazilikas Skaldyti migdolai Kivi Apelsinai Baltas sausas vynas Anakardzio riesutai Ananasu sultys Krakmolas Gaminimas: Krokodilienos file pam..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g silkės, 20 g svogūno, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 20 g pomidorų tyrės, cukraus, pipirų, lauro lapelių, acto. Gaminimas: Svogūnų galveles smulkiai supjaustykite, pakepinkite aliejuje, pridėkite pomidorų tyrės ir dar pakepin..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, šaukštas miltų, stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti...
Recepto vertinimas:
Langetas grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, 0,5 citrinos sulčių, 2 šaukštai miltų, 30 g riebalų, 2 stiklinės mėsos sultinio, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui..
Recepto vertinimas:
Kavos padaže troškinta jautiena
Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Grybai grietinės padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 250 g virtų grybų, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus...
Recepto vertinimas:
Troškinti grybai garstyčių padaže
Troškinti grybai garstyčių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės sultinio, 1,5 šaukšto garstyčių, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto..
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g majonezo, 150 g pomidorų, 100 g žaliųjų žirnelių, 50 g salotų lapų, 10 kiaušinių, druskos, pipirų. Gaminimas: Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir supjaustykite išilgai. Sudėkite tryniais į virš..
Recepto vertinimas:
Menkė sviesto padažeIngridientai: Menkės filė (tiek kiek norėsite porcijų) 250 g sviesto (galima ir daugiau,priklauso nuo menkes filė kiekio) Grietinėlės Prieskonių Gaminimas: Į puodą įdėti sviestą ir ištirpinti .Įpilti grietinėle ir sumaišyti . Padažas turi gautis �..
Recepto vertinimas: