14 rezultatų ieškant "tamsiojo"
Kalakutiena su alaus padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 kg kalakutienos filė; keli šaukštai sviesto; druskos.Padažui: 1/4 l tamsiojo alaus; 2 svogūnai; 15 g sviesto; maltų juodųjų pipirų; druskos. Gaminimas: Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juo..
Recepto vertinimas:
Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..
Recepto vertinimas:
Pietų Amerikos meilės gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 ml pieno 2.100 ml liesos grietinėlės 3.100 g juodojo šokolado 4.1 šaukštelis vanilės cukraus 5.3 šaukštai Demerara cukraus 6.0,25 šaukštelio druskos 7.40 ml tamsiojo romo 8.1 raudonas aitrusis pipiras Gaminimas: Supja..
Recepto vertinimas:
Lęšių sriubaIngridientai:1 stiklinės lęšių300 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaussvogūno50 g alyvuogių aliejaus200 g neaštraus pomidorų padažo300 ml mėsos sultiniodruskospipirųpetražolių1 dešrelėsGaminimasLęšius pamerkti į alų vienai..
Recepto vertinimas:
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
Mangai su saldžiu romo padažuIngridientai:2 mangai, 2 šaukštai tamsiojo romo, šaukštas laimų sulčių, 2 šaukštai medaus.Gaminimas Mangus perpjauname per pusę, išimame kauliukus.Išmaišome romą, laimų sultis ir medų. Mangus kepame grilyje, patepdami padažu, 5 minutes. Tiekiame su le..
Recepto vertinimas:
Aviena, marinuota su garstyčiomis
Aviena, marinuota su garstyčiomisIngridientai:700 g avienos filė, 4 šaukštai tamsiojo sojų padažo, 4 šaukštai aliejaus, 1 citrinos sulčių, 4 skiltelės česnako, 4 šaukštai saldžiųjų garstyčių, 3 šaukštai susmulkintų prieskoninių žalumynų, druskos.Gaminimas Česnako skilteles..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su burbonu
Jautiena, marinuota su burbonuIngridientai:1,2 kg jautienos išpjovos, 100 ml burbono, 2 šaukštai citrinų sulčių, 3 šaukštai cukraus, 200 ml vandens, 60 ml tamsiojo sojų padažo, šaukštas Vusterio padažo, šaukštelis maltų juodųjų pipirų, truputis aštraus pipirinio padažo.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis
Vištiena, kepta su medumi ir citrinomisIngridientai:4 vištų krūtinėlės (po 125 g kiekviena), 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas tamsiojo sojų padažo, šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, šaukštas citrinų sulčių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Vištų krūtinėle..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai vištų sparneliaiIngridientai:12 vištų sparnelių, 3 skiltelės česnako, gabalėlis sirupe marinuotos imbiero šaknies, 3 šaukštai nuo imbiero likusio sirupo, šaukštas kalendrų sėklų, 2 šaukštai tamsiojo sojų padažo, šaukštas laimų arba citrinų sulčių, šaukštas sez..
Recepto vertinimas:
Desertas "Vaisinė laimė"Ingridientai:400 ml grietinėlės, kivis, mangas, 40 g tamsiojo šokolado, 40 g braškių, 8 biskvitiniai sausainiai, 4 šaukštai miltinio cukraus, 4 šaukštai braškių sirupo.Gaminimas Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame g..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su persikaisIngridientai:1,2 kg kumpio, 800 g konservuotų persikų su sirupu, 2 šaukštai cukraus sirupo, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis tamsiojo sojų padažo, 330 ml sidro, 2 raudonieji svogūnai, 3 laurų lapeliai.Gaminimas Virtuvinia..
Recepto vertinimas:
GARBANĖS PYRAGASIngridientai:2 stiklinės cukraus1 šaukštelis kepimo miltelių3 stiklinės miltų2 šaukšteliai kakavos400g grietinės, 4 kiaušiniaiGlajui: 150g sviesto3 šaukštai cukraus3 šaukštai pieno3 šaukštai kakavosG..
Recepto vertinimas: