Grybai grietinės padaže
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
3 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
250 g virtų grybų,
2 šaukštai miltų,
1,5 stiklinės sultinio,
1 stiklinė grietinės.
Gaminimas:
Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek pakepinti. Patiekalą tinka patiekti su virtomis bulvėmis ar daržovėmis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!