Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
Krokodilienos file
Druska
Malta paprika
Uogine paprika
Cukrus
Actas
Aliejus
Dziovintas bazilikas
Skaldyti migdolai
Kivi
Apelsinai
Baltas sausas vynas
Anakardzio riesutai
Ananasu sultys
Krakmolas
Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejusÂ…
Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio riesutus...paverdame 2-3 min...pilame vyna, nugariname, dedame kivi supjaustyta griezineliais, bazilika, druska ir uztirstinam siek tiek krakmolu (skiesta vandeniu aisku)...Pastatom i sona 10-15 min...Tuo tarpu alkepam krokodiliena is abieju pusiu kol graziai apskrus ...pabaigiam kepti konvekcineje krosnyje (arba galutinai keptuveje)Â…
Dedame i lekste: padazas, kepsnys ir papuosiame apelsinu skiltelemis...
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!