25 rezultatų ieškant "padazas salotoms"
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Džiūvėsėlių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 900 g sviesto, 200 g pyrago džiūvėsėlių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Sviestas kaitinamas, kol išgaruoja drėgmė ir nusėda rusvos nuosėdos. Tada jis perkošiamas, pridedama maltų pakepintų pyrago džiūvėsėlių, ..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Vištienos padažas su paprikomis
Vištienos padažas su paprikomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vištų krūtinėlės, 50g saldžiųjų žalių paprikų, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, truputis vištienos sultinio arba vandens, druskos, pipirų pagal skonį, aliejaus DELIKATE kepimui. Gaminimas: Vištų krūtinėles supjau..
Recepto vertinimas:
Jogurto-majonezo padažasŠis padažas universalus. Juo galima skaninti žalių daržovių salotas, valgyti su žuvimi ar apkeptomis daržovėmis bei krabų lazdelėmis keptomis tešloje ir su daugeliu kitų patiekalų. Ingridientai: 100 g jogurto be priedų 50 g majonezo česnako baziliko ..
Recepto vertinimas:
Varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio, 2 - 3 šaukštai aliejaus, druskos, garstyčių, pipirų, acto arba rūgščių sulčių, aštraus padažo. Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti p..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Sūrio padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tiršto kiaušinių padažo, 2 kiaušiniai, 50 g. džiovinto sūrio, truputis maltų raudonųjų pipirų. Gaminimas: Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garny..
Recepto vertinimas:
Padažas salotomsIngridientai:1 puodelis jogurto, 1/2 puodelio majonezo, 1 vidutinis supjaustytas svogūnėlis, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 arbatinis šaukstelis worcestershire padažo (šio padažo sudėtis: actas, melasa, cukrus, druska, ančiuviai, svogūnai, česnakai), 1/4 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Kario padažasIngridientai:alyvuogių aliejus, sviestas, 2-3 obuoliai, vienas didelis svogūnas, 1-2 skiltelės česnako, 1 šaukštelis kario, 1 stiklinė balto vyno, 0,5 šaukštelio krakmolo, prieskoniai sriubai, cukrus, ananasų sultys, tiršta grietinė.Gaminimas Alyvų aliejuje ir ..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
Aitriosios paprikos padažas salotoms
Aitriosios paprikos padažas salotomsIngridientai:Išeiga-250 ml padažo 125 ml sidro acto, 2,5 ml(1/2 šaukšto)maltų kmynų, 3 šviežios žalios aitriosios paprikos, 1 ryšelis šviežios kalendros, 125 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Suplakite actą, kmynus, druską ir pipirus. Paruoškite aitr..
Recepto vertinimas:
Aštrus sojos padažas salotomsIngridientai:Išeiga-275 ml 2 cm imbiero šaknies, 2 aitriosios paprikos, 2 česnako skiltelės, 10 ml(2 arb. šaukšt.)cukraus, 60 ml ryžių vyno acto, 125 ml sojos padfažo, 60 ml(4 šaukštai) žemės riešutų aliejaus, 30 ml sezamo aliejaus.Gaminimas Nulupkite ..
Recepto vertinimas:
Aguonų padažas salotomsIngridientai:Išeiga-200 ml 1/2 nedidelio svogūno, 45 ml(3 šaukštai) acto, 15 ml(1 šaukštas) medaus, garstyčių ir imbiero, 150 ml aliejaus, 15 ml(1 šaukštas) aguonų.Gaminimas Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, �..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės padažas salotomsIngridientai:2 kietai virtų kiaušinių trynių, 1 žalio kiaušinio trynio, 5 ml(1 arb. šaukšt.) vandens, 125 ml riebios grietinėlės, pipirų, druskos, 1 šaukštas citrinos sulčių arba aromatizuoto acto.Gaminimas Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai vir..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas salotomsIngridientai:Išeiga-725 ml 30 ml(2 šaukštai) cukraus, 250 ml grietinės, 175 ml acto, 10 ml(2 arb. šaukšt.) garstyčių, 10 ml(2 arb. šaukšt.)kmynų, 250 ml majonezo.Gaminimas Į dubenėlį supilkite grietinę, actą, suberkite cukrų, garstyčias (garstyčių mil..
Recepto vertinimas:
Kakikas. Padažas salotomsIngridientai:Išeiga-725 ml 2 nedideli agurkai (apie 500 g), 3 česnako skiltelės, 1 ryšelis šviežių mėtų, 2,5 ml (1/2 arb. šaukšt.) maltos kalendros, 1,25 ml (1/4 arb. šaukšt.) maltų kmynų, 500 ml paprasto jogurto.Gaminimas Agurkus nulupkite, perpjaukite iši..
Recepto vertinimas:
Virtas padažas salotomsIngridientai:20 g miltų, 5 ml garstyčių miltelių, 15 ml cukraus, žiupsnelis kajano (maltos raudonos aitriosios paprikos), 2 kiaušinio tryniai, 20 g svieto, 175 ml pieno, 60 ml vyno acto.Gaminimas Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, g..
Recepto vertinimas: