Kakikas. Padažas salotoms
Ingridientai:Išeiga-725 ml
2 nedideli agurkai (apie 500 g),
3 česnako skiltelės,
1 ryšelis šviežių mėtų,
2,5 ml (1/2 arb. šaukšt.)
maltos kalendros,
1,25 ml (1/4 arb. šaukšt.)
maltų kmynų,
500 ml paprasto jogurto.
Gaminimas
Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėkleles ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite agurkus į koštuvą, pasūdykite ir sumaišykite. Palaikykite 15-20 minučių. Česnaką sukapokite smulkiai, mėtas-stambiau.
Į dubenį sudėkite agurkus, čeasnaką, mėtas, kalendrą, kmynus ir jogurtą. Gerai sumaišykite. Pasūdykite pagal skonį. Palaikykite 2 valandas šaldytuve.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!