Aguonų padažas salotoms
Ingridientai:Išeiga-200 ml
1/2 nedidelio svogūno,
45 ml(3 šaukštai) acto,
15 ml(1 šaukštas) medaus,
garstyčių ir imbiero,
150 ml aliejaus,
15 ml(1 šaukštas) aguonų.
Gaminimas
Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, įberkite 2,5 ml(1/2 arb.šaukšt.) garstyčių miltelių, 1,25 ml(1/4 arb. šaukšt.)tarkuoto imbiero. Smarkiai suplakite.
Po truputį įplakite aliejų, kad mišinys sutirštėtų. Suberkite į dubenėlį aguonas ir viską suplakite. Paragaukite, ar netrūksta druskos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!