Grietinėlės padažas salotoms
Ingridientai:2 kietai virtų kiaušinių trynių,
1 žalio kiaušinio trynio,
5 ml(1 arb. šaukšt.) vandens,
125 ml riebios grietinėlės,
pipirų,
druskos,
1 šaukštas citrinos sulčių
arba aromatizuoto acto.
Gaminimas
Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai virtus kiaušinio trynius. Įmaišykite žalią trynį ir vandens. Nepaliaujamai maišydami, plona srovele supilkite riebią grietinėlę. Įdėkite pipirų ir druskos pagal skonį. Pagardinkite šaukštu citrinos sulčių arba aromatizuoto acto.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!