Grietinėlės padažas salotoms

Ingridientai:
2 kietai virtų kiaušinių trynių,
1 žalio kiaušinio trynio,
5 ml(1 arb. šaukšt.) vandens,
125 ml riebios grietinėlės,
pipirų,
druskos,
1 šaukštas citrinos sulčių
arba aromatizuoto acto.
Gaminimas
Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai virtus kiaušinio trynius. Įmaišykite žalią trynį ir vandens. Nepaliaujamai maišydami, plona srovele supilkite riebią grietinėlę. Įdėkite pipirų ir druskos pagal skonį. Pagardinkite šaukštu citrinos sulčių arba aromatizuoto acto.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!