Virtas padažas salotoms

Ingridientai:
20 g miltų,
5 ml garstyčių miltelių,
15 ml cukraus,
žiupsnelis kajano
(maltos raudonos aitriosios paprikos),
2 kiaušinio tryniai,
20 g svieto,
175 ml pieno,
60 ml vyno acto.
Gaminimas
Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!