20 rezultatų ieškant "istepti"
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Melioninis tortasIngridientai:180 g cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 200 g javainių, indelis konservuotų abrikosų, pakelis citrinų želės, 100 g tyrės pavidalo varškės, 2 šaukštas citrinos sulčių, vanilinio cukraus, 250 g grietinėlės, po 1/2 dviejų spalvų melionų, 5 grieži..
Recepto vertinimas:
Šachmatinis tortasIngridientai:Biskvitui: 6 tryniai, 12 šaukštų cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 6 baltymai, 8 šaukštai miltų, 6 šaukštai krakmolo, 6 šaukštai kakavos, 4 šaukštai apelsinų likerio. Įdarui ir papuošimui: 1/2 stiklinės pieno, 700 g varškės, 10 šaukšt�..
Recepto vertinimas:
Frankfurto vainikas (Violetos)
Frankfurto vainikas (Violetos)Ingridientai:450 g. minkšto sviesto, 375 g. cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 5 kiaušiniai, 200 g. miltų, 3 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių, 150 g. lazdyno riešutų (kapotų), 2 pak. vanilinio pudingo, 750 ml. pieno, 125 g. slyvų džemo, 4 valgomi šaukš..
Recepto vertinimas:
Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..
Recepto vertinimas:
Slyvų pyragasIngridientai:700 g slyvų; 125 g sviesto; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 2 kiaušiniai; 175 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 100 g maltų migdolų; Margarino formai ištepti; 30 g cukraus granulių pyragui pabarstyti.Gaminimas Slyvas nuplauti, nusausinti ir ..
Recepto vertinimas:
Lazdyno riešutų pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g sviesto; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 4 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 arb. š. kepimo miltelių; 200 g maltų lazdyno riešutų; Sviesto formai ištepti; Sausainių formai pabarstyti. Užpilui: 150 g cukraus pudros; 2 valg. š. kakavos mi..
Recepto vertinimas:
Apelsinų pyragasIngridientai:250 g sviesto; 225 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. apelsinų likerio; 3 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g miltų; 2 apelsinų tarkuotos žievelės; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. citrinų sulčių; 100 g krakmolo; ½ pak. kepimo miltelių; 100 g nu..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinis su džemu
Biskvitinis vyniotinis su džemuIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Sviesto skardai ištepti; Cukraus biskvitui pabarstyti. Įdarui: 250 g mėgstamo skonio džemo; Cukraus ..
Recepto vertinimas:
Malakovo tortasIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 125 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. citrinų sulčių; 125 g miltų; 125 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; 4 taurelės romo; Sviesto formai ištepti. Sviestiniam kremui: 500 ml pieno; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos;..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g maltų sausainių; 150 g maltų lazdyno riešutų; 1 valg. š. romo; Sviesto formai ištepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 1 kg slyvų; 6 kupini valg. š. cukraus; Mažas gabalėlis cinamo..
Recepto vertinimas:
Citrininis vyniotinisIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; 150 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 6 arb. š. želatinos; 3 citrinų sultys; 1 kiaušinis; 100 g cukraus; 125 ml grietinėlės; 30 g cukraus pudro..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėle
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėleIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 180 g cukraus; 70 g miltų; 70 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 70 g maltų migdolų; Sviesto skardai ištepti; Cukraus pabarstyti. Įdarui: 700 g aviečių; 50 g cukraus; 6 arb. š. želatinos; 500 ml ..
Recepto vertinimas:
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 175 g cukraus; ½ apelsino tarkuota žievelė; 100 g miltų; 100 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Sviesto formai ištepti. Kremui: 250 ml pieno; Tarkuota apelsino žievelė; 250 ml apelsinų sulčių; 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų formai ištepti. Įdarui: Indelis konservuotų kriaušių; 2 valg. š. želatinos; 250 ml kriaušių s..
Recepto vertinimas:
Griliažinis tortasIngridientai:Tešlai: 5 kiaušiniai; 200 g cukraus; 150 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių; 100 g maltų migdolų; Riebalų formai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 150 g cukraus; 150 g kapotų migdolų; 1 l grietinėlės; 1 valg. š. cukraus pudros; 2 pak. vanilinio cukraus..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis
Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmisIngridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai; 150 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų lazdyno riešutų; 150 g miltų; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų skardai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 1 kg vynuogių; 300 g grietinėlė..
Recepto vertinimas:
Sekmadienio rageliaiIngridientai:16 ragelių: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 250 ml drungno pieno; 500 g miltų; 1 arb. š. druskos; 40 g sviesto; Miltų lentai pabarstyti; Sviesto skardai ištepti. Aptepimui: 1 trynys; 1 valg. š. pieno.Gaminimas Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenė..
Recepto vertinimas:
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaruIngridientai:4 vidutinio dydžio krepšeliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 70 g razinų; 4 valg. š. romo; 300 g rūgštokų obuolių; 1 arb. š. cinamono; 2 valg. š. medaus; 2 valg. š. cukraus; 3 baltymai; Riebalų fo..
Recepto vertinimas: