8 rezultatų ieškant "miltelinio"
Šokoladiniai triufeliaiIngridientai:60 g sviesto, 50 g miltelinio cukraus, 2 kiaušinių tryniai, 50 g tirštos grietinėlės, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 250 g karčiai saldaus (juodojo) sutarkuoto šokolado, 3 šaukštai kakavos miltelių, 3 šaukštai kokoso drožlių, 3 šaukštai kapot..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai migdoliniai keksiukai
Šokoladiniai migdoliniai keksiukaiIngridientai:3 didelių kiaušinių atskirti baltymai ir tryniai, 100 g cukraus, 100 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 50 g smulkiai kapotų migdolų, 125 g abrikosų džemo, 2 šaukštai vandens. ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai kvadratėliai su medumi
Šokoladiniai kvadratėliai su medumiIngridientai:250 g sutrupinto juodojo šokolado, 90 g minkšto sviesto, 4 kiaušiniai, lengvai suplakti, 250 g skaidraus medaus, 250 g parastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, Graikinių riešutų puselės, papuošti, Migdolų drožlės, p..
Recepto vertinimas:
Šokoladas su grietinėle ir avietėmis
Šokoladas su grietinėle ir avietėmisIngridientai:350 g. pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 310 ml. tirštos grietinėlės, 4 šaukštai cukraus, 400 g. išaižytų aviečių, 1 šaukštas stambiai kapotų mėtos lapelių, papuošti, 50 g. miltelinio cukraus.Gaminimas Ištirpinkite šokoladą pr..
Recepto vertinimas:
Kavos putėsiaiIngridientai:500 ml pieno, 2 šaukštai tirpios kavos, 60 ml kavos likerio, 150 g cukraus, 4 kiaušiniai, 4 kiaušinių tryniai, 4 šaukštai nesaldintų kavos miltelių, 125 ml tirštos grietinėlės, 1 šaukštas miltelinio cukraus, 60 g pusiau saldaus (juodojo) tarkuoto šokolado..
Recepto vertinimas:
Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..
Recepto vertinimas:
Vienos pyragasIngridientai:125 g sviesto, 150 g cukraus, 150 g juodojo patrupinto šokolado, 75 g maltų migdolų, 4 kiaušinių alskirti baltymai ir tryniai, 60 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 2 šaukštai kapotų cukatų, papuošti. Glajus: 200 g miltelinio cukraus..
Recepto vertinimas:
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..
Recepto vertinimas: