Šokoladiniai triufeliai

Ingridientai:
60 g sviesto,
50 g miltelinio cukraus,
2 kiaušinių tryniai,
50 g tirštos grietinėlės,
1 šaukštelis vanilės ekstrakto,
250 g karčiai saldaus (juodojo) sutarkuoto šokolado,
3 šaukštai kakavos miltelių,
3 šaukštai kokoso drožlių,
3 šaukštai kapotų lazdynų riešutų.
Gaminimas
Suplakite sviestą ir miltelinį cukrų vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinio trynius. Užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite vanilės ekstrakto. Supilkite verdančią grietinėlę į sviesto mišinį ir įmaišykite šokoladą. Atvėsinkite mažiausiai 2 valandas. Šaukštu suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Apvoliokite trečdalį triufelių kakavos milteliais, trečdalį kokoso drožlėmis, trečdalį riešutais. Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!