11 rezultatų ieškant "ilga"
Sūrio ir pomidorų laiveliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 mažos baltos duonelės arba bandelės/1 ilga balta duonelė 2 pomidorai 200 ml tarkuoto sūrio 1 ½ arbatinio šaukštelio bazilikų 1 česnako skiltelė 100 ml tarkuoto parmezano sūrio druska Gaminimas: Pomidorus nuplaukite ir sup..
Recepto vertinimas:
Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..
Recepto vertinimas:
Žvilgantys imbieriniai sausainiai
Žvilgantys imbieriniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g miltų;2 nubrauktų arbatinių šaukštelių kepimo miltelių;1 arbatinio šaukštelio malto imbiero;1 arbatinio šaukštelio cinamono;pusės arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto;pusė arbatinio šaukštelio vanilinio..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelėsIngridientai: 50g mielių 1 stiklinės pieno 5 šaukštų cukraus 1 kiaušinio 100g sviesto arba margarino 500g miltų 2 šaukštų kavos miltelių 0,5 kiaušinio Gaminimas: Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami u�..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Duonelė su vaisiaisIngridientai:16 vienetų: 3 stiklinės ruginių ir kvietinių miltų – santykiu 1:1, 1 nubrauktas v.š. kepimo miltelių, 1 a.š. druskos, 50 g sviesto, 1,5 stikl. kefyro (arba rugščios grietinės), pagal skonį norimų džiovintų vaisių, riešutų.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 150ml riebios grietinėlės; 4 susmulkintos česnako skiltelės; Žiupsnelis šafrano; 1 cinamono lazdelė; 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 15 g nulupto ir plonai supjaustyto šviežio imbiero; 300 g il..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su baravykais II
Kiaulienos kepsnys su baravykais IIIngridientai:300 g maltos kiaulienos,300 g rūkytos šoninės,6 nedideli rudagalviai baravykai,1/2 kiaušinio,30 g sviesto,mėsos prieskonių, druskos.GaminimasMaltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, paskaniname prieskoni..
Recepto vertinimas: