11 rezultatų ieškant "ilgumo"
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg vištų šlaunelių filė 1/4 stiklinės sojų padažo šaukštas medaus 2 šaukštai aliejaus Žemės riešutų padažui Šaukštas aliejaus 2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių 3/4 stiklinės ..
Recepto vertinimas:
Pjemontiškas padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 45g skardinė konservuotų nuvarvintų ir susmulkintų ančiuvių 90g nesūdyto sviesto 5 grūstos česnako skiltelės 2 kiaušinių tryniai pasirinktų pagal pageidavimą šviežių daržovių, 5 cm ilgumo pagaliukais Gaminimas: Vidutinio d..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Gaminimas: 50..
Recepto vertinimas:
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..
Recepto vertinimas:
Virti varškėčiai Ingridientai: 400 gramų varškės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, druskos, 50 gramų sviesto, 3 šaukštai grietinės Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės ..
Recepto vertinimas:
Pavasarinės ryžių salotosIngridientai:4-6 porcijos: 1 citrina, 200 g pailgų ryžių, 250 g jaunų šparagų, 3 saliero lapkočiai, 250 g lašišos riekelių, 45 ml (3 šaukštai) acto su pelerūnu, 10 ml (2 arb. šaukšt.) Dižono garstyčių, 175 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Prikaistuvyje u..
Recepto vertinimas:
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)Ingridientai:500 g paruoštos tešlos, 60 g sviesto, pipirų, 350 g sūrio, 3 kiaušiniai, krapų, petražolių, svogūnų laiškų, kervelių.Gaminimas Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviest�..
Recepto vertinimas:
Eklerai su grietinėleIngridientai:Plikytai tešlai: Žiupsnelis druskos; 80 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 125 g miltų; 4 kiaušiniai. Įdarui: 500 ml grietinėlės; 2 valg. š. cukraus; Braškių, aviečių ir serbentų papuošimui.Gaminimas 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvir..
Recepto vertinimas:
Eklerai su kavos įdaruIngridientai:Plikytai tešlai: Žiupsnelis druskos; 80 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 125 g miltų; 4 kiaušiniai. Kavos glajui: 200 g cukraus pudros; 3 valg. š. šiltos užplikytos kavos; 1 baltymas. Įdarui: 375 ml pieno; ¼ vanilės lazdelės; 2 tryniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Virti varškėčiai Ingridientai: 400 gramų varškės, 1 stiklinė miltų, 1 - 2 kiaušiniai, druskos, 50 gramų sviesto, 3 šaukštai grietinės Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi ..
Recepto vertinimas: