25 rezultatų ieškant "mesos apkepas"
Maltos mėsos suvožtiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 svogūnas 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 300 g maltos mėsos 2 valgomieji šaukštai garstyčių ½ arbatinio šaukštelio druskos ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų 200 g tarkuoto sūrio 4 riekelės ruginės d..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Mangoldų lapkočių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g mangoldų lapkočių, 3 bulvės, 2 šaukštai taukų, 2 šaukštai miltų, 1 petražolės šaknis, 2 porai, 2 l mėsos sultinio, 1 citrinos žievelė, druskos. Gaminimas: Mangoldų lapkočius ir bulves supjaustyti, užpilti 2 l karš..
Recepto vertinimas:
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos muštiniai su ananasais
Kiaulienos muštiniai su ananasais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kiaulienos muštiniai, 1 šaukštelis aštriųjų garstyčių, 1/4 šaukštelio pipirų, 200 g konservuotų ananasų, 100 g sūrio, 1 kiaušinis, 1 šaukštelis druskos, miltų ir džiūvėsėlių, 4 šaukštai aliejaus, Puošimui: 4..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Langetas su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio, 2.druskos, pipirų, 3.50 g riebalų, 4.4 nedideli svogūnai. Padažui: 5.50 g sviesto, 6.1 šaukštas miltų, 7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio, 8.200 g grietinės. Gaminimas: Iš mėsos ..
Recepto vertinimas:
Mėsos apkepas Ingridientai: Kiauliena: 0.8-1 kg Svogūnai: 2-3 vnt Česnakai: 6 skiltelės Obuoliai: 3-4 vnt Morkos: 2 vnt Fermentinis sūris: 150 g Majonezas: 100 g Prieskoniai Pipirai Druska Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir maltos mėsos apkepas
Bulvių ir maltos mėsos apkepasIngridientai:7 bulvės 500 g maltos mėsos 2 riekelės batono 1 kiaušinis 1 vogūnas 1/2 stiklinės grietinės 50 g sviesto džiūvėsėlių džiovintų grybų malti pipirai druskaGaminimasBulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į v..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir virtos mėsos apkepas
Bulvių ir virtos mėsos apkepasIngridientai:5—6 virtos bulvės, 100 g margarino, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, 200 g virtos mėsos liekanų, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama ik..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepasIngridientai:1 kg bulvių, 100 g pievagrybių, svogūnas, 250 šoninės, 250 g dešros, 4 kiaušiniai, 1/2 stiklinės grietinės, 250 g aštraus fermentinio sūrio, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supja..
Recepto vertinimas: