Mangoldų lapkočių sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
500 g mangoldų lapkočių,
3 bulvės,
2 šaukštai taukų,
2 šaukštai miltų,
1 petražolės šaknis,
2 porai,
2 l mėsos sultinio,
1 citrinos žievelė,
druskos.
Gaminimas:
Mangoldų lapkočius ir bulves supjaustyti, užpilti 2 l karšto mėsos
sultinio ir virti. Miltus pakepti riebaluose, kol pagels, tyrę
praskieti mėsos sultiniu ir supilti į sriubą. Į ją sudėti porus,
petražolę, sumaltą citrinos žievelę ir virti, kol išvirs daržovės.
Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!