20 rezultatų ieškant "stiklaini"

Graikinių riešutų ir česnako padažas

Graikinių riešutų ir česnako padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 105g graikinių riešutų puselių 4 nuluptos česnako skiltelės 2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės baltojo vyno acto, druskos Gaminimas: Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje..

Recepto vertinimas: 0

Saldi silkė

Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniškosios krevečių salotos

Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 1

Silkė su paprika ir pomidorais

Silkė su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g silkių nugarinės 2.1 - 2 paprikos 3.1 - 2 pomidorai 4.2 - 3 šaukštai aliejaus pagal skonį kmynų ir peletrūno Gaminimas: Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupt..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žali pomidorai

Marinuoti žali pomidorai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui reikes: 4 litrai vandens; 8 saukstai druskos; 8 saukstai cukraus; 0,5 l.acto; sausu prieskoniu konservavimui. Gaminimas: paruostus pomidorus sudedam i stiklainius,uzpilame verdanciu vandeniu ir palaike apie 20 minuciu nupil..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkėliai "bulgariškai"

Marinuoti agurkėliai "bulgariškai" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Marinatui: 4 litrai vandens; 8 šaukštai druskos; 8 šaukštai cukraus; 0,5 l.acto. Gaminimas: Agurkus sudėti į stiklainius.Uždivirinti vandens  ir juo uzpilti agurkus stiklainiuose.Palaikius apie 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai

Rauginti agurkai žiemai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1.kg agurkų, 3 šaukštų druskos, 2 šaukštų cukraus, 1 sauja krapų, skiltelės česnako, 3vnt serbentų lapų, 3 vnt vyšnių lapų, krienų lapų Gaminimas: Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę ..

Recepto vertinimas: 1

Konservuoti pomidorai

Konservuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  1kg pomidorų, truputis krapų,truputis petražolių, lauro lapų, 1vnt gvazdikėlių, 2L vandens, 4 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus.   Gaminimas: Prinokusius pomidorus nuplaukite virintu vandeniu, s..

Recepto vertinimas: 4

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  Agurkųm 3vnt svogųnų, 1vnt čili raudonasis pipiras, 3 šaukštai susmulkintų krapų.  Gaminimas: Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komp..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytos žaliuokės

Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos  Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:   Agurkai, kornišonai,  vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto.   Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..

Recepto vertinimas: 5

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..

Recepto vertinimas: 0

Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Actas su prieskoniniais žalumynais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino arba čiobrelio, arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio, 750 ml baltojo vyno acto Gaminimas Prieskoninius žalumynus sudėkite a..

Recepto vertinimas: 0

Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Aliejus su priekoniniais augalais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml aliejaus 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio razmarino arba čiobrelio, 750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.Gaminimas Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pako..

Recepto vertinimas: 0

Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)

Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)Ingridientai:8-10 plonos geltonos saldžiosios paprikos, 8-10 vidutinio dydžio agurkai, kelios šviežios morkos, kelios skiltelės šviežio česnako. Marinatui: 1 l vandens, 5 valg. š. cukraus, 1 valg. š. druskos, 100 ml acto, 1 arb. š. prieskonių mišini..

Recepto vertinimas: 0

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas)

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas) Ingridientai: Marinatas 3 litrų stiklainiui 2 lauro lapeliai, 3 - 4 pipirai, šaukstas cukraus, 2 šaukstai druskos, šaukštelis citrinos rūgšties, krapų, vyšnių, serbentų, krienų, gelsvės lapų (galima dėti tik krapų) Gami..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: stiklaini