20 rezultatų ieškant "sparagines pupeles aliejuje"
Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Studentiškos bulvės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 500g (pakelis) šaldytų daržovių (svarbu kad būtų šparaginės pupelės, morkos ir t.t) 1 šaukštas “Vegeta” prieskonių aliejus Gaminimas: Į įkaitintą aliejų supilame šiaudeliais pj..
Recepto vertinimas:
Šparaginių pupelių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šparaginių pupelių, 2 l mėsos sultinio, 4 bulvės, 300 g virtos mėsos, druskos, čiobrelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti gabaliukais pjaustytas šparagines pupeles ir bulves. Truputį pasūdyti. Baigiant virti, sud..
Recepto vertinimas:
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis sojos kubelių, 1 kubelis sultinio, 1 pakelis šaldytų šparaginių pupelių (gali būti ir šviežios), 1 indelis grietinės, 1 šaukštas sviesto, prieskonių. Gaminimas: Soją pavirti sultinyje, ir pal..
Recepto vertinimas:
Tinginėlių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto, 2 morkų,200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių, 100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių, 1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos, 3 daržovių sultinio..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Ingridientai: 1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų. Gaminimas Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinat..
Recepto vertinimas:
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2.5 kg cukinijos, 0.5 kg paprikos, 0.5 litro pomidorų padažo, 0.5 kg šparaginių pupelių, 0.5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 0.5 stiklinės 9% acto, 1 valgomas šaukštas druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstaisIngridientai:300 g vištų kepenėlių, 2-3 šaukštai aliejaus, 50 g migdolų, 1 česnakų skiltelė, 50 g šparaginių pupelių arba šparaginių žirnių (gali būti šaldyti), 1 nedidelis kiniškas kopūstas, 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Trinta prancūziška sriubaIngridientai:200 g vištienos, 10 g petražolių, 10 g morkų, 10 g svogūnų, 10 g miltų, 15 g sviesto, 60 g grietinėlės, 0,5 kiaušinio trynio, 10 g špinatų, 20 g pomidorų, 20 g šparaginių pupelių, druskos.Gaminimas Vištieną kartu su svogūnais iš..
Recepto vertinimas:
Mėsos keksasIngridientai:700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę), kepti svogūnai, prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai), 2 kaiušiniai ir 2 tryniai, nuplikyti kmynai, 3 šaukštai krakmolo, truputį mineralinio vandens.Gaminimas Visk�..
Recepto vertinimas:
Suktinukai su daržovėmis ir kalakutiena (Skirmantės) (foto)
Suktinukai su daržovėmis ir kalakutiena (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 nedideliems suktinukams: 230 ml miltų; 2 š. aliejaus; druskos; vandens, kol nelips prie rankų tešla. Įdaras: šaldytos daržovės (naudojau kukurūzus, morkas, žirnelius, šparagines pupeles); kurkuma; virta ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šviežiomis daržovėmis
Spagečiai su šviežiomis daržovėmisIngridientai:4-6 porcijos: 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų, 500g rupių miltų spagečių, 90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 skiltelė susmulkinto česnako, 2 stiebeliai supjaustyto saliero, 20 vyšninių (mažy�..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis
Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmisIngridientai:4-6 porcijos: 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių, 500 g. lakštinių, 6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais, 1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"..
Recepto vertinimas:
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmisIngridientai:500 g avienos (nuo menčių); 100 g rūkytos mėsos; 1 svogūnas; 1 l mėsos sultinio; Džiovintų raudonėlių; Pipirų; 500 g šparaginių pupelių; 500 g nebirių bulvių.Gaminimas Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kub..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiaisIngridientai:250 g vištų kepenėlių,50 g migdolų,200 g šaldytų ar šviežių apvirtų šparaginių pupelių,aliejaus kepimui,1 šaukštas krakmolo,2 šaukštai sojų padažo,2/3 stiklinės vandens,pieno vištų kepenėlėms mirkyti,druskos, pipirų.Gami..
Recepto vertinimas: