12 rezultatų ieškant "Sudyti sonkauliukai"
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Sūdyti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabars..
Recepto vertinimas:
Sūdyti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg pomidorų, 3vnt česnakų, 50g krienų šaknies, pelerūno,50g petražolės, 4L vandens, 250g druskos Gaminimas: Atrinkite nedidelius, dar neprinokusius, žalius pomidorus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sud..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Sriuba “Pavezaâ€Ingridientai:1,5l mėsos sultinio 5 kiaušiniai baltos duonos sviesto 1/2 stiklinės tarkuoto sūrio svogūnų laiškų druskosGaminimasBaltos duonos riekes iš abiejų pusių aptepti sviestu ir apkepinti, po to perdėti į puodą, užpilti sultiniu,..
Recepto vertinimas:
Ivairių daržovių mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 morkos, salieras, 0,5 stiklinės pupelių, raugintas agurkas, 0,5 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių, obuolys, 2 virti kiaušiniai, keli marinuoti ar sūdyti grybai, 3—4 šaukštai majonezo, šaukšte..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su grietineIngridientai:1,5 stiklinės grybų, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės grietinės, pipirų.Gaminimas Rauginti ar sūdyti grybai supjaustomi rėželiais, sumaišomi su smulkiai supjaustytu svogūnu ir grietine. Paviršius pabarstomas maltais pipirais. Pastabos: Vietoj grietinės ..
Recepto vertinimas:
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomisIngridientai:4-6 porcijos: 2 skiltelės smulkinto česnako, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 valgomieji šaukštai kedro riešutų, 4 valgomieji šaukštai šviesių razinų, 125ml pomidorų pastos (koncentrato), ištirpintos 125m..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos su obuoliaisIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų, 2 sūdyti agurkai, 4 virtos bulvės, 1 obuolys, 0,5 stiklinės juodųjų alyvų, 3 virti kiaušiniai, 1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 indelis majonezo, svogūnų laiškų, druskos.Gaminimas Šiaudeliais supja..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPASIngridientai:1kg jautienos3 paprikos3-4 pomidorai2 morkos2 svogūnai300g fermentinio sūrio250g majonezoprieskonių, druskospipirų, kmynų, petražolių10 alyvuogių ( nebūtinai)GaminimasMėsą supjaus..
Recepto vertinimas: