13 rezultatų ieškant "liezuvis drebuciuose"
Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Veršelio liežuvis su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 veršelio liežuvis,2.1/2 stiklinės medaus, 3.1/2 šaukšto prieskonių, 4.1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 5.1/2 stiklinės acto,6.1/2 stiklinės razinų,7.1/4 šaukštelio garstyčių, 8.1 šaukštelis druskos. Gaminimas: Išvirti l..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Liežuvio užkandisIngridientai:0,5kg jautienos liežuvio, 2-3 pipirai, 1-2 lauro lapeliai, 25g druskos, 2-3 skiltelės česnako, truputis cukraus.Gaminimas Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikoma..
Recepto vertinimas:
Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvisIngridientai:800g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: 1/2 šaukštelio pipirų, 2—3 lauro lapeliai, 3—4 skiltelės česnako, 1 šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (ži�..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių
Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..
Recepto vertinimas:
Liežuvautojos užkandisIngridientai:1 kiaulės liežuvis, 2 kiaulės ausys, 1 morka, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, prieskonių, druskos. Gaminimas Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais su..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..
Recepto vertinimas:
Liežuvis majonezo drebučiuoseIngridientai:250 g virto jaučio liežuvio,1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.GaminimasSultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame p..
Recepto vertinimas: