Veršelio liežuvis su medumi


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.1 veršelio liežuvis,
2.1/2 stiklinės medaus, 3.1/2 šaukšto prieskonių, 4.1/4 šaukštelio gvazdikėlių,
5.1/2 stiklinės acto,
6.1/2 stiklinės razinų,
7.1/4 šaukštelio garstyčių, 8.1 šaukštelis druskos.

Gaminimas:

Išvirti liežuvį sūriame vandenyje. Nupilti vandenį ir įdėti liežuvį į puodą, supilti kitus produktus ir virti uždengtą ant mažos ugnies 45 minutes. Jeigu padažas nuvirs, įpilti truputi vandens.

Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!