20 rezultatų ieškant "rysulelis"
Žvejo pusryčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pailgų bandelių malti pipirai druskos actas 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus 1 valgomasis šaukštas pikantiškų garstyčių 4 gabaliukai žuvies filė 1 ryšulėlis salotų 1 ryšulėlis ridikėlių 1 morka 1 saldi paprika Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūno laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui:200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų..
Recepto vertinimas:
Salotos su paprika Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g kalafiorų, 100 g pupelių, 3 vidutinio dydžio morkos, 1 svogūnas, 1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 poro ryšulėlis petražolių, 1 valg. šaukštas pomidorų padažo, 1 valg. šaukštas majonezo, 2 valg. ..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Ispaniškosios krevečių salotos
Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g vištos krūtinėlių. Marinatui: 2.2 šaukštai aliejaus, 3.2 šaukštai citrinos sulčių, 4.1 ryšulėlis kalendrų arba petražolių, 5.1 raudonoji paprika, 6.1 skiltelė česnako. Padažui: 7.1 raudonoji paprika, 8.2 ša..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Salotų vyniotinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 dideli žalių salotų lapai, 100 g balto sūrio, ryšulėlis svogūnų laiškų, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sud..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
Salotų vyniotinisIngridientai:8 dideli žalių salotų lapai, 100 g balto sūrio, ryšulėlis svogūnų laiškų, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sudėti susmulkintus svogūnų laiš..
Recepto vertinimas:
Grybai grietinėjeIngridientai:750g grybų, svogūnas, 4-5 šaukštai grietinės, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai margarino, ryšulėlis petražolių, pipirų, druskos.Gaminimas Grybus kruopščiai nuvalyti, supjaustyti, sudėti į troškintuvą. Svogūną susmulkinti, pakepinti svieste,..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletaiIngridientai:2 stiklinės virtų ryžių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 žalias kiaušinis, 2 šaukštai smulkintų arba ryšulėlis petražolių, šaukštas sviesto arba aliejaus, maltų džiūvėsėlių, riebalų, pipirų, druskos.Gaminimas Susmulkinti virtus kiaušinius, sum..
Recepto vertinimas:
Dominyko pyragėliaiIngridientai:Tešla: 200 g miltų, 250 g liesos varškės, 50 g margarino Įdaras: 5 kiaušiniai, mažas indelis pomidorų pastos, ryšulėlis krapų, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Antis konjakeIngridientai:6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g), druskos, juodųjų pipirų, 2 nedideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 šaukštai konjako, lauro lapelis, ryšulėlis petražolių ir kinzos.Gaminimas Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepenysIngridientai:800 g veršienos kepenų, 2 morkos, 1 svogūnas, saliero šakelė, ryšulėlis žalumynų, 2 šaukštai tirštos grietinės, 0,5l. balto sauso vyno, 3 šaukštai vyno acto, 50 g sviesto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Nuvalytas daržoves ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnysIngridientai:0,5 kg kiaulienos, šaukštas sviesto, 0,5 kg bulvių, nedidelis ryšulėlis svogūnų laiškų, 0,75 stiklinės sultinio, taukų, skiltelė česnako, šaukštelis citrinos sulčių, šaukštelis mairūno, lauro lapelis, petražolių, druskos, pipirų.Gamini..
Recepto vertinimas:
Elzaso veršienaIngridientai:8 veršienos eskalopai (labai ploni), 6 svogūnai, ryšulėlis petražolių, 0,75 stiklinės balto vyno, 4 baltos duonos riekelės (eskalopo dydžio), šaukštelis krakmolo, 2 šaukštai grietinės, 60 g sviesto, druskos, pipirų.Gaminimas Įkaitintame svieste ..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotosIngridientai:400 g. virtos jautienos, 2 raudonieji svogūnai, 200 g. bulvių, 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių, 3 šaukštai aliejaus, petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupt..
Recepto vertinimas:
Baltųjų pupelių sriubaIngridientai:200 g baltųjų pupelių; 1,5 l atšaldyto virinto vandens; 1 ryšulėlis žalumynų; 1 didelė bulvė; 1 didelė morka; 1 svogūnas; 1 žalioji paprika; 1 raudonoji paprika; ½ arb. š. druskos; 2 pomidorai; 100 g lašinukų; 2 valg. š. kapotų petražolių...
Recepto vertinimas: