Liežuvis majonezo drebučiuose
Ingridientai:250 g virto jaučio liežuvio,
1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.
Gaminimas
Sultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame po 3 šaukštus sultinio su želatina, paliekame sustingti. Ant drebučių dedame liežuvio gabaliukus ir užpilame likusiu sultiniu, sumaišytu su majonezu, susmulkintais žalumynais ir krienais. Paliekame sustingti. Prieš patiekiant išimame iš formelių, sudedame į lėkštę puošiame salotomis ir konservuotais kukurūzais. (.)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!