25 rezultatų ieškant "liezuvi"
Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Veršelio liežuvis su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 veršelio liežuvis,2.1/2 stiklinės medaus, 3.1/2 šaukšto prieskonių, 4.1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 5.1/2 stiklinės acto,6.1/2 stiklinės razinų,7.1/4 šaukštelio garstyčių, 8.1 šaukštelis druskos. Gaminimas: Išvirti l..
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,300-400 g virto liežuvio, 2,30 g sviesto, 3,1 kiaušinis, 4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgy..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Liežuvio užkandisIngridientai:0,5kg jautienos liežuvio, 2-3 pipirai, 1-2 lauro lapeliai, 25g druskos, 2-3 skiltelės česnako, truputis cukraus.Gaminimas Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikoma..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvisIngridientai:800g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: 1/2 šaukštelio pipirų, 2—3 lauro lapeliai, 3—4 skiltelės česnako, 1 šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (ži�..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių
Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..
Recepto vertinimas:
Salotos "Figaro"Ingridientai:50 g veršio liežuvio, 40g saliero (šaknies), l0g ančiuvių, 20 g salotų, 40 g burokėlių, 40 g pomidorų, 50 g majonezo.Gaminimas Virtą veršio liežuvį, salierą, ančiuvius (arba strimelės) supjaustykite šiaudeliais, virtus burokėlius - griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Liežuvautojos užkandisIngridientai:1 kiaulės liežuvis, 2 kiaulės ausys, 1 morka, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, prieskonių, druskos. Gaminimas Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais su..
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliaiIngridientai:300-400 g virto liežuvio, 30 g sviesto, 1 kiaušinis 3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvoliot..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..
Recepto vertinimas:
KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAIIngridientai:300-400 g virto liežuvio30 g sviesto1 kiaušinis3-4 šaukštai maltų džiūvėsėliųdruskosGaminimasVirtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griež..
Recepto vertinimas:
''UOŠVĖS LIEŽUVIS"Ingridientai:1kg baklažanų1 galvutė česnako1 šaukštas 9% acto1/2 stiklinės aliejaus1 aitrioji paprikadruskosGaminimasBaklažanus aplupti ir išilgai supjaustyti plonais griežinėliais. Griežinėlius..
Recepto vertinimas:
VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽEIngridientai:1 jaučio liežuvis, 150 g majonezo,100 g grietinės, 1 svogūnas,1 morka,1 petražolių šaknis,2 šaukštai razinų,1 šaukštas sviesto,1 šaukštas miltų,2 stiklinės sultini..
Recepto vertinimas:
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽE
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽEIngridientai:150 g virto liežuvio, 1 šaukštas krienų, 50 g grietinėlėsGaminimasLiežuvj supjaustome pailgomis juostelėmis. Į troškintuvą sudedame krienus ir supilame grietinėl..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota liežuvio mišrainė
Sluoksniuota liežuvio mišrainėIngridientai:(3 porcijos)2 virti kiaulių liežuviai,9 maži marinuoti agurkėliai,3 virtos morkos,6 šaukštai majonezo,4-5 virtos bulvės,petražolių šakelės papuošimui.200 g marinuotų pievagrybi&..
Recepto vertinimas:
Liežuvio salotosIngridientai:500 g. virto liežuvio,200 g. marinuotų agurkų,200 g. konservuotų žirnelių,300 g. majonezo,100 g. krienų,100 g. citrinos.GaminimasIšvirtą liežuvį nuvalome ir supjaustome kubeliais. Taip pat supjaustome kubeliais ..
Recepto vertinimas:
Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu
Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviuIngridientai:1,2 kg maltos vištienos,0,5 batono,2 kiaušiniai,1 stiklinė pieno,400 g virto liežuvio,2 svogūnai,3 skiltelės česnako ar 1 arbatinisšaukštelis česnakų miltelių, vištienos prieskonių, druskos, aliejaus apkepimui.GaminimasSvogūnus ..
Recepto vertinimas:
Salotos su ridikėliais ir liežuviu
Salotos su ridikėliais ir liežuviuIngridientai:100 g virto liežuvio,5-6 ridikėliai,100 g avokadų,75 g konservuotų kukurūzų,100 g konservuotų pievagrybių,25 g svogūnų laiškų,25 g juodųjų alyvų,50 g majonezo,30 g kečupo,10 g krienų.GaminimasVirtą liežuvį supjaustome kubeliais, ri..
Recepto vertinimas:
Liežuvis majonezo drebučiuoseIngridientai:250 g virto jaučio liežuvio,1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.GaminimasSultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame p..
Recepto vertinimas: