Kepti liežuvio griežinėliai
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1,300-400 g virto liežuvio,
2,30 g sviesto,
3,1 kiaušinis,
4,3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas:
Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir aplaistyti sviestu, kuriame kepė. Pateikti su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!