''UOŠVĖS LIEŽUVIS"
Ingridientai:1kg baklažanų
1 galvutė česnako
1 šaukštas 9% acto
1/2 stiklinės aliejaus
1 aitrioji paprika
druskos
Gaminimas
Baklažanus aplupti ir išilgai supjaustyti plonais griežinėliais. Griežinėlius apibarstyti druska ir palikti pastovėti 3-4 val. Išsiskirusiais sultis nupilti. Tada griežinėlius apkepinti aliejuje iki gražiai pageltonuos. Česnaką ir aitriąją papriką sumalti per mėsmalę, įpylti acto. Gerai išmaišyti ir įtrinti šia mase apkeptus baklažanus. Taip paruoštus baklažanus gražiai sudėti į stiklainius, aliejų užvirti ir užpilti juo baklažanus. Stiklainiukus uždengti. Galima bus patiekti po 5-6 dienų. Patiekiama prie alaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!