25 rezultatų ieškant "kopustu salotos"
Žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g žiedinių kopūstų ( arba brokolių), svogūnas, obuolys, 2 šaukštai supjaustytų krapų, šaukštas petražolių lapų, aliejus. Gaminimas: Kopūstus nuplauname ir verdame iš pradžių atidengtame, po to - uždengtame puode, k..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir cukinijų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sutarkuoti 300 g kopūsto, 150 g cukinijos, dvi morkas, Gaminimas: Viską sumaišyti ir užpilti šaukštu aliejaus. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Gūžinių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg kopūstų, 4 – 5 kiaušiniai, 2 – 3 svogūnai, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, 2 stiklinės grie..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotosIngridientai: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva 2 pomidorai 1 didelė raudona ar geltona paprika 2 agurkai 1 poras petražolių Padažui: 100ml natūralaus jogurto 100ml galima ir mažiau majonezo baziliko česnako Gaminimas: Kopūstą numirkome s..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. brokolių; 700 g. žiedinių kopūstų; 1 raudona paprika; ½ stiklinės išgliaudytų pistacijų. Padažui: 1 nepilnas arbatinis šaukštelis druskos; ½ arbatinio šaukštelio cukraus; ¼ arbatinio šaukštelio ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. mėlynojo kopūsto; 2 obuoliai; 1 nedidelis svogūnas; 1 skiltelė česnako; 1 citrinos sultys; 4 šaukštai aliejaus truputis druskos, pipirų. Gaminimas: Paruošiame padažą iš susmulkinto česnako, citrinos sulčių, aliejau..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais
Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g kopūstų 200g obuolių (rūgštesnių) 1 svogūnas Gaminimas: Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Tada sudėti nuluptą, strypeliais supjaustytą arba stambiai sutarkuotą obuolį. Sudėti smulkiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g raugintų kopūstų,1 morka,1 obuolys Padažui: 0,5 stiklinės grietinės 10 graikinių riešutų 0,5 citrinos sulčių druskos,cukraus riešutų,citrinos,petražolių Gaminimas: Morką ir obuolį sutar..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba
Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Šviežių kopūstų salotos su morkomisIngridientai:1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė, 1/2 citrinos sultys, 1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos, 100 g grietinės, 2-3 šviežios morkos petražolių lapelių.Gaminimas Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juost..
Recepto vertinimas: