Kopūstų ir grybų salotos


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Pusė kopūsto,
400 g virtų grybų,
pusė šaukšto citrinos aliejaus,
šaukštas sojos padažo,
vienas agurkas,
druska,
citrinų rugštis,
3 šaukštai sauso vyno.
Gaminimas:
Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto šviežio, kopūsto, atvėsinti, sudėti išvirtus grybus - apie 400 g. Įpjaustyti vidutinį agurką, sumaišyti. Padažui išpausti pusę citrinos sumaišyti su šaukštu aliejaus, 3 šaukštais balto pusiau sauso vyno ir šaukštu sojos padažo. Užpilti ir palaikyti šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!