Kopūstų ir grybų salotos
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Pusė kopūsto,
400 g virtų grybų,
pusė šaukšto citrinos aliejaus,
šaukštas sojos padažo,
vienas agurkas,
druska,
citrinų rugštis,
3 šaukštai sauso vyno.
Gaminimas:
Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto šviežio, kopūsto, atvėsinti, sudėti išvirtus grybus - apie 400 g. Įpjaustyti vidutinį agurką, sumaišyti. Padažui išpausti pusę citrinos sumaišyti su šaukštu aliejaus, 3 šaukštais balto pusiau sauso vyno ir šaukštu sojos padažo. Užpilti ir palaikyti šaldytuve.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!