Kopūstų apkepas


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

250 g mėsos faršo,
3/4 galvutės kopūsto,
2 morkų,
2 skiltelių česnako,
druskos,
pipirų,
4 šaukštų aliejaus

Gaminimas:

Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Kartu su kopūstais sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 3 minutes. Nukoškite.
Česnaką smulkiai supjaustykite, įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, jame apkepinkite česnaką, paskui mėsą ir kopūstus. Pagardinkite druska ir pipirais. Karščiui atsparų indą ištepkite aliejumi. Į dugną dėkite mėsą k kopūstus. Pabarstykite morkomis. Viršų apklokite kopūsto kvadratais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite apie 30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!