25 rezultatų ieškant "kita"
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..
Recepto vertinimas:
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..
Recepto vertinimas:
Napoleonas I Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 800 g miltų 2 kiaušiniai 1 bonk. grietinės 2 pakeliai margarino (sutarkuot) druskos Kremui: 2 pok. sviesto 1 stiklinė cukraus 4 tryniai 2 citrinos 2 šaukšteliai kavos su nuosėdom Gaminimas: Tešlą gerai išminkyti, padalinti į 16 dalių..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Dorados su apelsinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 doradų 2 šaukštų citrinos sulčių druskos, pipirų saujelės petražolių 4 česnako skiltelių 2 apelsinų aitriosios paprikos 150 g salierų kotų 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 50 ml sauso baltojo vyno 100 ml žuvų sultinio 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su vėžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 vėžių, sviestas, krapai, 1,5 stiklinės ryžių, miltai. Gaminimas: Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šauk�..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Porų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l vandens, 0,5 stiklinės viskio, 400 g vištienos, 2 porai, 200 g jautienos, svogūnas, 40 g džiovintų slyvų, šaukštelis džiovintų peletrūnų, 50 g rūkytos šoninės, druskos, pipirų. Gaminimas: Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnu..
Recepto vertinimas:
Tinginys šiek tiek kitaip Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g. sviesto0,5 stiklinės pieno2 kiaušiniaimiltai (nežinau tikslaus kiekio, reikia, kad iš visų šių išvardintų produktų gautųsi minkoma tešla)2 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno riešutų (gr..
Recepto vertinimas:
Kviečiukai kitaipIngridientai: 500 g kviečių 4-5 žalios bulvės 1 kiaušinis 2 skiltelės česnako pipirų, druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kvie..
Recepto vertinimas:
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos “Romantika“
Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..
Recepto vertinimas:
"Paukščių pieno" tortasIngridientai:3 pakeliai varškės, 300 g sviesto, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai želatinos, 2 stiklinės cukraus, 0,5 l. pieno, razinų, kvapų, riešutų, marmelado, vaisių iš kompoto, citrinos rūgšties, galima ir svarainių. Dedant į masę, reikia susmulkinti..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis. Kitas būdas
Bulvių plokštainis. Kitas būdasIngridientai:1 kg bulvių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 300 g varškės, 1 šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, 1 šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, truputį nusunk..
Recepto vertinimas:
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Tinginys (kitaip) (Dianos)Ingridientai:4 pakeliai paprastų sausainių, 6 šaukštai cukraus, 1.5 stiklinės pieno, 200 g. sviesto, 1 šaukštas miltų, kakava.Gaminimas Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti svi..
Recepto vertinimas:
Jogurtinė žėlė (Violetos)Ingridientai:Jogurtas, mėgstamo skonio želė.Gaminimas 1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mi�..
Recepto vertinimas:
Pusryčių sumuštinis (Ryčio)Ingridientai:2 kiaušiniai (į kiaušinius galima įmaišyt ir sūrio arba ko nors kito pagal skonį); 2 mažos arba 1 didelė pieniška dešrelė; 2 riekės forminio batono; Trupučio pomidorų padažo. Gaminimas Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juoste..
Recepto vertinimas:
Tortas ''Generolas''Ingridientai:Tešlai: 250 g margarino, 3 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 1 stiklinės cukraus pudros, 1 pakelis vanilininio cukraus (galima nedeti) 1 saukštas sodos (gesinta ar negesinta nesvarbu) Kremui: 2 stiklinės grietinės, ..
Recepto vertinimas:
Žemaičių blynai kitaipIngridientai:Tešlai:virtų bulvių,miltų,kraklmolo,kiaušinių,prieskonių.Įdarui:faršo,svogūno,prieskonių,kiaušinio,manų.Aliejaus kepimui.GaminimasIš įdarui skirtų produktų užma..
Recepto vertinimas:
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažuIngridientai:anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lap..
Recepto vertinimas: