24 rezultatų ieškant "troskinta antis"
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su lašinukais
Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su bulvėmis
Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..
Recepto vertinimas:
Savo sultyse troškinta jautiena
Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 0,5 šaukto pomidorų padažo, morka, gabalėlis saliero, 1 šaukštas miltų, 100 g rūkytos šoninės, 2 dešrelės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir gerai..
Recepto vertinimas:
Su bruknėmis troškinta jautiena
Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Kavos padaže troškinta jautiena
Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..
Recepto vertinimas:
Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su slyvomis
Troškinta jautiena su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, šaukštas miltų, 60 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažo, 150 g džiovintų slyvų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su obuoliais
Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstais
Aviena, troškinta su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Troškinta laukinė antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Antis, 100 g lašinukų, 100 g ištirpinto sviesto, 2 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukšteliai miltų, druskos, šaukštas citrinos sulčių. Gaminimas: Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sulti..
Recepto vertinimas:
Kubiška troškinta antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 antis, 4 svogūnai, 4 šaukštai aliejaus, 200 g džiovintų slyvų, 5 bulvės, 1 šaukštas acto, 2 šaukštai degtinės, 1 stiklinė obuolių sulčių, 2 skiltelės česnako, raudonųjų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: šdarin�..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis
Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašinukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos, 3.1 svogūnas, pipirų, česnako, 4.2-3 pomidorai arba vienas šaukštas pomidorų tyrės, 5.8-10 bulvių, žalumynai. Gaminimas: Lašinukus ir m�..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta antisIngridientai:1 antis; 1 obuolys; 1 sauja razinų; 1 svogūnas; 1 stiklinė virtų ryžių; Druskos ir kvapiųjų pipirų; Muskato riešuto; Baziliko; 500 ml tamsaus alaus; 100 g majonezo; 100 g sūrio.Gaminimas Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razi..
Recepto vertinimas:
Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..
Recepto vertinimas: