Porų sriuba
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 l vandens,
0,5 stiklinės viskio,
400 g vištienos,
2 porai,
200 g jautienos,
svogūnas,
40 g džiovintų slyvų,
šaukštelis džiovintų peletrūnų,
50 g rūkytos šoninės,
druskos,
pipirų.
Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ir sudėti atgal į sriubą. Sudėti slyvas, kitą porą ir dar 10 minučių pavirti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!