22 rezultatų ieškant "agrastu uogi"
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Morkų salotos su agrastais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė agrastų kompoto, 400 g morkų, medaus Gaminimas: Daržoves sutarkuoti, sumaišyti su agrastais, įdėti medaus. Galima pabarstyti žalumynais. ..
Recepto vertinimas:
Agrastai kreme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g agrastų, 0,1 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės vandens, 100 g sausainių, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai kvietinių miltų, 2 kiaušiniai,vanilės, romo ar likerio. Gaminimas: Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir ..
Recepto vertinimas:
Vaisių mišinys su cukrumi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.100 g obuolių, 2.100 g kriaušių, 3.100 g slyvų, 4.100 g agrastų, 5.100 g miltinio cukraus, 6.1 stiklelis vyno,7.50 g riešutų branduolių. Gaminimas: Nulupti obuoliai ir kriaušės supjaustomi šiaudeliais, slyvos perplaunamos p..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ragaišio, baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 valg. šaukštai susicukravusio medaus, 1/2 stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų, vynuogių). Gaminimas: Ragaišis, balta duona arba s..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su šokoladiniu sviestu
Saldūs sumuštiniai su šokoladiniu sviestu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ragaišio, ruginės duonos arba sausainių, 50 g šokoladinio sviesto, 1-2 arbat. šaukšteliai pieno, agrastų, vynuogių, žemuogių arba aviečių Gaminimas: Šokoladinis sviestas išsukamas, įpilama truputį ši..
Recepto vertinimas:
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas
Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Agrastų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kilogramas agrastų, 1 kilogramas cukraus, 2 stiklinės vandens, apelsinų žievelės, truputi cinamono. Gaminimas: Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių lie..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. prinokusių žaliųjų agrastų, 250g. kivių, 600g. cukraus, 2 šaukštai romo (galima ir nepilti). Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais,..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Gaminimas: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su par..
Recepto vertinimas:
Veršiena agrastų padažeIngridientai:1,2 kg veršio krūtinėlės su kaulais, 80 g sviesto, druskos, pipirų, 2 šaukštai cukraus, truputis cinamono, 350 g neprinokusių agrastų, 1/4l. vandens, 4 tryniai.Gaminimas Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu..
Recepto vertinimas:
Agrastų sriubaIngridientai:250g. agrastų, 1l. vandens, 20g. krakmolo, 100g. cukraus.Gaminimas Uogas nuplauti, nuskabyti kotelius, sutrinti ir užvirinti, pertrinti ir dar kartą užvirinti. Krakmolą išleisti vandenyje ir supilti į sriubą. Pasaldinti. ..
Recepto vertinimas:
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)Ingridientai:Lygiomis dalimis: agrastai, krapai, česnakai. Druskos pagal skonį. Gaminimas Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..
Recepto vertinimas:
Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėle
Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėleIngridientai:6 porcijos 500 g agrastų, 125 ml vandens, 150 g cukraus, 100 ml maderos. 500 ml pieno, 4 kiaušiniai, 12 migdolinių sausainių, 6 ananasų cukatos, 6 konservuotų apelsinų skiltelės, 125 ml grietinėlės, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 3..
Recepto vertinimas:
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiaisIngridientai:3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l vandens.Gaminimas Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val. Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agr..
Recepto vertinimas:
Agrastų pyragas su bezė grotelėmis
Agrastų pyragas su bezė grotelėmisIngridientai:Tešlai: 175 g miltų; 80 g smulkių avižinių dribsnių; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 trynys; 150 g sviesto; 80 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 4 lašai citrinų aliejaus; Kremui: 250 ml agrastų sulčių; 1 nubraukti valg. š. krakmolo; 2 tr..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su agrastaisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 4 tryniai; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų kepimo formai ištepti. Bezė masei: 4 baltymai; 160 g cukraus; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 200 g konservuotų agr..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg uogų, 1,5-2 kg cukraus, 1-2 stiklinės vandens.GaminimasIš cukraus ir vandens išverdame sirupą, atvėsiname ir užpilame ant uogų. Kitą dieną sirupą nupilame, užverdame, atvėsiname iki 40 °C tem..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ UOGIENĖ - IIIngridientai:1 kg uogų, 1 kg cukraus, 1-2 stiklinės vandens.Gaminimas500 g cukraus suberiame ant mediniu pagaliuku subadytų uogų ir nakčiai paliekame vėsioje patalpoje. Kitą dieną susidariusias sultis nupilame, į jas supilame..
Recepto vertinimas:
Tortas ''Saldžioji vėduoklė''Ingridientai:Sausainių masei: 2 pakeliai sausainių,200 g kokosų drožlių, 200 g sviesto,0,5 indelio kondensuoto pieno, 1 citrinos nutarkuota žievelė, 5 šaukštai citrinų sulčių.Uogų masei:1 l juodųjų serbentų arba raudonųjų agrastų,600..
Recepto vertinimas: