21 rezultatų ieškant "keptais"
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šaldytos žuvies filė 4 kietai virti kiaušiniai 100 g sūdytų voveraičių 50 g svogūnų 30 g sviesto Pipirų Druskos Gaminimas: Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulk..
Recepto vertinimas:
Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..
Recepto vertinimas:
Veršienos inkstai su konjaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 dideli veršelio inkstai, pieno, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.200 g 20 % riebumo grietinėlės, 5.2 šaukštai konjako, druskos, pipirų. Gaminimas: Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles..
Recepto vertinimas:
Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..
Recepto vertinimas:
Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..
Recepto vertinimas:
Bulvės su šonineIngridientai:1 kg bulvių, 150 g šoninės, 20 g sviesto, svogūnas, poras, stiklinė pieno, stiklinė sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Svogūną ir porą smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste. Tada sudėti kubeliais supjaustytą šoninę. Bulves nuskusti, supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..
Recepto vertinimas:
Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..
Recepto vertinimas:
Jautienos išpjova ant iešmoIngridientai:800 g jautienos išpjovos, 3 šaukštai aliejaus, 4 nedideli pomidorai, ryšelis svogūnų laiškų, maltų pipirų, druskos, gelsvių, bazilikų.Gaminimas Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama m�..
Recepto vertinimas:
Pikantiški jaučio šonkauliukai
Pikantiški jaučio šonkauliukaiIngridientai:1 kg jaučio šonkauliukų, 125 g pomidorų padažo, 2 šaukštai Vorčesterio padažo, 2 šaukštai cukraus, skiltelė česnako, žiupsnelis maltų džiovintų čilių, šaukštelis maltų džiovintų paprikų, druskos.Gaminimas Šonkauliukus supjausto..
Recepto vertinimas:
Įdaryta antisIngridientai:1 antis, 1 svogūnas, 2 vištų krūtinėlės (be odos), 50 g. susmulkintų petražolių, 150 g. virto rūkyto kumpio, 1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.Gaminimas Iš paruoštos anties atsargiai, n..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidoraisIngridientai:4-6 porcijos: 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais, 2 valgomieji šaukštai rupios jūros druskos, 250 ml. alyvuogių aliejaus kepimui, 1 kg. kietų prinokusių pomidorų, nulupta odele ir stambiai sup..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su kumpiu, mocarela ir kiaušiniais
Spagečiai su kumpiu, mocarela ir kiaušiniaisIngridientai:2 kiaušiniai, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 nedideli kubeliais supjaustyti baklažanai, 2 skiltelės smulkinto česnako 125g kumpio gabalėlių, 2 skardinės (400g) konservuotų pomidorų su sultimis, 1 raudona aitrioji paprika..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su česnakais ir skrebučiais
Spagečiai su česnakais ir skrebučiaisIngridientai:4-6 porcijos: 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako, 175g baltos duonos džiūvėsėlių, 2 valgomieji šaukštai smulkiai kapoto šviežio raudonėlio arba 2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto..
Recepto vertinimas:
Anties šlaunelės su keptais obuoliais
Anties šlaunelės su keptais obuoliaisIngridientai:4 anties šlaunelės, 1 kg mažų bulvių, 4 obuoliai, 3 svogūnai, 3/4 stiklinės vištienos sultinio, 1/2 stiklinės obuolių sulčių, 50 g maltų migdolų, 2 šaukštai razinų, 2 skiltelės česnako, mairūnas, 2 gvazdikėliai, pipirai,..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais
Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliaisIngridientai:(3 porcijos)1 kiaulienos išpjova,3 dideli svogūnai,250 g pievagrybių, 1 brokolis,truputis grietinėlės (35%).GaminimasSvogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame alieju..
Recepto vertinimas: