Spagečiai su česnakais ir skrebučiais

Ingridientai:
4-6 porcijos:
125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
4 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako,
175g baltos duonos džiūvėsėlių,
2 valgomieji šaukštai smulkiai kapoto šviežio raudonėlio arba 2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto raudonėlio,
500g spagečių,
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę. Sudėkite duonos skrebučius bei raudonėlį ir kepinkite apie 3 minutes, kol duona apskrus. Nuimkite nuo ugnies.

Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens įdėkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir dėkite į keptuvę su keptais duonos skrebučiais. Maišydami kaitinkite ant vidutiniškos ugnies apie 1-2 minutes, kad padažas gerai susimaišytų su spagečiais. Užberkite pipirų ir patiekite karštus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!