20 rezultatų ieškant "dedami"
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..
Recepto vertinimas:
Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, ½ šaukštelio vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. U..
Recepto vertinimas:
Braškių salotos su vaniliniais ledais
Braškių salotos su vaniliniais ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g braškių, 2 šauktai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, cukrus ir vanilinis cukrus sumaišomi ir plakami. Braškės su..
Recepto vertinimas:
Brokoliai tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g.brokolių, miltų, prieskonių, mineralinio vandens, aliejaus. Gaminimas: Brokoliai 5 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Iš miltų, prieskonių ir mineralinio vandens paruošiama tešla. Brokolio gabalėliai apvoliojami tešla ir d..
Recepto vertinimas:
Makaronai su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g. “spageti” makaronų, 300 g. fermentinio sūrio, 2 didelės morkos, 1 svogūnas, 1 saldžioji paprika, 2 pomidorai, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus kepimui. Gaminimas: Daržoves supjaustyti: morkas supjaustyti plo..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"
Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiaulienos nugarine 100g. Prieskoniai,druska 5g. Krakmolas 10g. Aliejus 50g. Paprika 40g.Marinuoti agurkai40g. Marinuotu agurku skystis 30g. Ananasai konservuoti 40g. Konservuotu ananasu sultys ..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
SuktinukaiIngridientai:1/2kg jautienos, 200 g riebios kiaulienos arba 100 g rūkytų lašiniukų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, miltų ar džiūvėsėlių suktinukams pavolioti, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui.Gaminimas Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pai..
Recepto vertinimas:
KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Kopūstų maltiniai (Jūratės)Ingridientai:800g kopūstų, 1/2 stiklinės ryžių, 2 kiaušiniai, 2 v.š. miltų, 2 svogūnai, 2 v.š. džiūvėsėlių, 50g sviesto, pipirų, riebalų kepimui, druskos.Gaminimas Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vanden..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų,30 g krakmolo, citrinos žievelės.Kremui: 1 l. tirštos grietinės arba grietinėlės,200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios saldžios ar..
Recepto vertinimas: