Pikantiški jaučio šonkauliukai

Ingridientai:
1 kg jaučio šonkauliukų,
125 g pomidorų padažo,
2 šaukštai Vorčesterio padažo,
2 šaukštai cukraus,
skiltelė česnako,
žiupsnelis maltų džiovintų čilių,
šaukštelis maltų džiovintų paprikų,
druskos.
Gaminimas
Šonkauliukus supjaustome porcijomis ir 5 minutes paverdame vandenyje.

Sumaišome pomidorų ir Vorčesterio padažus, cukrų, grūstą česnaką, maltas paprikas, čilius.

Išgriebiame šonkauliukus ir sudedame į puodą. įtriname padažu, uždengiame ir 10 - 12 valandų marinuojame šaltoje vietoje.

Kepame grilyje 15 minučių, nuolat pašlakstydami marinatu. Tiekiame su daržovėmis. Labai skanu su grilyje keptais ananasais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!