25 rezultatų ieškant "keli"
Burokėlių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg sužiedėjusios ruginės duonos, 0,5 kg burokėlių, 5 l vandens Gaminimas: Burokėlius nuvalyti, supjaustyti. Duonos riekeles apskrudinti orkaitėje, sumaišyti su burokėliais, užpilti šiltu vandeniu. Laikyti šiltoje vietoje 2-3 dienas. Ši..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..
Recepto vertinimas:
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Blynai su burokėliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vid. brokolio gūžė1 kiaušinis1 stikl. kefyro1 stikl. miltųdruskosvandens Gaminimas: Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiauši..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos II
Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 dideli svogūnai, 2 virti (marinuoti) burokėliai, Druska, Cukrus, Pipirai, Burokėlių sultys. Gaminimas: Nupjauti svogūnų viršūnes ir išimti vidų. Burokėlius supjaustyti nedideliais kubeliais, ant jų užberti druską, cukr..
Recepto vertinimas:
Svogūnų bokšteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos mėsos, Stiklinė grietinės, 2 dideli svogūnai, keli mažesni, 50g sviesto, 1 kiaušinis, Mėsos prieskoniai. Gaminimas: Nuvalius svogūnus, nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirsty..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti rauginti burokėliai, 2 obuoliai, 6 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius bei obuolius supjaustyti kubeliais. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus. Svogūnus kartu su aliejumi supilt..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su riešutais
Burokėlių salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti parauginti burokėliai, 1 citrina, 2 svogūnai, 1 stiklinė riešutų (geriausiai lazdyno arba migdolai), 3 šaukštai aliejaus, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius perpjauti pusiau ir išimti vidų. Supjaustytus svogūnu..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su ananasais
Burokėlių salotos su ananasais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virti burokėliai; 5 konservuotų ananasų griežinėliai; 6 - 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai); 1 virto kiaušinio trynys papuošimui; 100 - 150 g. majonezo; 50 g. ananasų sirupo; 1 arbatinis šaukštelis garsty�..
Recepto vertinimas:
Įdaryti burokėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 burokėliai. Įdarui: obuolys, konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai. Morkas išvirti, nulupti ir s..
Recepto vertinimas:
Vokeliai su rabarbaraisIngridientai: 500g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos 250g rabarbarų 150g marcipano 2 šaukšteliai cinamono Kiaušinis patepti kapotų migdolų Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių . Plačiai iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratiniais g..
Recepto vertinimas:
Ridikėliai su sviestu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g ridikėlių, 30 g sviesto. Gaminimas: Ridikėliams nupjaustomi lapai ir šaknelės, tada jie atšaldomi vandenyje, sudedami į salotinę. Atskirai patiekiamas sviestas. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Ridikėliai su kiaušiniais grietinėje
Ridikėliai su kiaušiniais grietinėje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ridikėlių, 20 g kiaušinių, 30 g grietinės, krapų, druskos. Gaminimas: Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, pridedama svogūnų laiškų, užpilama grietinės, druskos, išmaišoma. Viskas sudedama į salotinę, ..
Recepto vertinimas:
Troškinti burokėliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g burokėlių, 10 g sviesto, 25 g svogūnų, 50 g padažo, 50 g grietinės acto, druskos. Gaminimas: Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pa..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g lapinių salotų, 6—8 ridikėliai, 2 agurkui, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, truputis svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g ridikėlių, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinės, 50 g svogūnų laiškų, druskos, krapų, salotų lapų. Gaminimas: Ridikėliai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais, sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnų laiška..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su obuolių sultimis
Burokėlių salotos su obuolių sultimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 kg burokėlių, 1 stiklinė obuolių sulčių, 1 šaukštelis cukraus, truputis druskos, 1/4 šaukštelio cinamono Gaminimas: Burokėliai nuplaunami ir išverdami, perpilami šaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi šiaude..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g pievagrybių, 1 šaukštas sviesto, 2 virti kiaušiniai, 2 pomidorai, 1 obuolys, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai alyvų aliejaus, pusės citrinos sultys, keli salotų lapai, 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, krapų. ..
Recepto vertinimas: