Svogūnų bokšteliai
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500g virtos mėsos,
Stiklinė grietinės,
2 dideli svogūnai, keli mažesni,
50g sviesto,
1 kiaušinis,
Mėsos prieskoniai.
Gaminimas:
Nuvalius svogūnus, nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirstyti į vis mažėjančius svogūnėlius.
Į mėsą įdėti smulkiai pjaustyto svogūno , įmušti kiaušinį, prieskonius, druskos ir sumaišyti. Keptuvėje svieste pakepinti mėsos masę. Paruoštus svogūnėlius prikimšti mėsa ir iš kelių tokių svogūnų pastatyti bokštelį. Kaip padažą naudoti grietinę, kurioje virė svogūnai. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!