Įdaryti burokėliai
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 burokėliai.
Įdarui:
obuolys,
konservuotų žaliųjų žirnelių,
svogūnas,
aliejaus,
acto,
cukraus,
druskos,
petražolių lapelių.
Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai.
Morkas išvirti, nulupti ir supjaustyti. Obuolį ir svogūną taip pat
supjaustyti. Visas daržoves sumaišyti, įpilti acto, aliejaus,
pasūdyti, įberti cukraus ir išmaišyti. Paruoštą įdarą sudėti į
išskobtus burokėlius. Tinka prie žuvies patiekalų. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!