Įdaryti burokėliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

4 burokėliai.
Įdarui:
obuolys,
konservuotų žaliųjų žirnelių,
svogūnas,
aliejaus,
acto,
cukraus,
druskos,
petražolių lapelių.

Gaminimas:

Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai.
Morkas išvirti, nulupti ir supjaustyti. Obuolį ir svogūną taip pat
supjaustyti. Visas daržoves sumaišyti, įpilti acto, aliejaus,
pasūdyti, įberti cukraus ir išmaišyti. Paruoštą įdarą sudėti į
išskobtus burokėlius. Tinka prie žuvies patiekalų. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!