20 rezultatų ieškant "miltais"

Kūčiukai II

Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..

Recepto vertinimas: 5

Keksas su riešutais

Keksas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Stiklinė kukurūzų miltų, 8 kiaušiniai, stiklinė kvietinių miltų, 100 g vanilinio cukraus, 200 g medaus, 300 g graikinių riešutų, margarino, džiūvėsėlių. Glajui: stiklinė cukraus pudros, 4 šaukštai citrinos sulčių, žiupsnelis ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su miltais

Kiaušinienė su miltais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 35 g pieno, 9 g miltų, 15 g grietinėlės, 5 g sviesto, druskos Gaminimas: Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Saulėgrąžų sausainiai

Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su migdolais ir riešutais

Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

Trapi tešla picai II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g pieno, 25g šviežių.mielių, 2 kiaušinių tryniai, 125g kamb. temp. sviesto, 3 arb. šaukšteliai cukraus, žiupsnelis sodos, ne daugiau kaip 700g miltų. Gaminimas: Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome...

Recepto vertinimas: 3

Makaronai su artišokų padažu

Makaronai su artišokų padažuIngridientai:500 g miltų 4 kiaušinių baltymai 1250 g konservuotų artišokų 6 šaukštai alyvuogių aliejaus 20 g šviežių petražolių 3 skiltelės česnako 1 žalioji paprika 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasMiltus ..

Recepto vertinimas: 0

Juoda ruginė duona

Juoda ruginė duonaIngridientai:10kg stambiai maltų ruginių nusijotų miltų, 5l. vandens, 100g druskos, raugo.Gaminimas Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai a..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..

Recepto vertinimas: 0

Auksinės pagalvėlės

Auksinės pagalvėlėsIngridientai:1/2 kg. miltų, 250g. sviesto, 1/2l. tirštos grietinės, kiaušinis, 1/2 šaukštelio smulkios druskos, cukraus.Gaminimas Miltus persijoti, įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai maišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą pal..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Kalcioni su svogūnų įdaruIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas alyvuogių aliejaus, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui, 2 svogūnai arba porai, alyvuogių puselių. Įdarui: 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 nedideli šiaudeliais supjaustyti svogūnai arba porai, didelis šiaudeliais sup..

Recepto vertinimas: 1

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Vyniotinis su aguonomisIngridientai:0,5 kg. miltų, 75 g. cukraus, 250 ml. pieno, 5 kiaušiniai, 125 g. sviesto arba margarino, 150 g. medaus, 250 g. aguonų, 75 g. miltinio cukraus, 35 g. mielių.Gaminimas Mieles ištirpiname šiltame piene, įberiame truputį cukraus, kad pradėtų putoti. Išpla..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais (Jūratės)

Vyniotinis su obuoliais (Jūratės)Ingridientai:0,5-1kg obuolių, 100g razinų, 80g cukraus, malto cinamono, 80g sviesto, 2 v.š. trintų džiūvėsėlių, 250g miltų, 70g šilto pieno, truputis druskos.Gaminimas Ištirpinti pusę kiekio sviesto, į jį įpilti pieną, įberti druskos, išma..

Recepto vertinimas: 4

Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)

Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)Ingridientai:0.5 kg miltų, ne pilna stiklinė vandens, 50 g aliejaus, žiupsnelis druskos, 20-30 g mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 g cukraus.Gaminimas 2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje pada..

Recepto vertinimas: 2

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)Ingridientai:500 g miltų; 40 g mielių; 1 arb. š. cukraus; 50 ml pieno; 1 svogūnas; 2 valg. š. aliejaus; 200 g Ementalio arba Čederio sūrio; 2 šakelės šviežių mėtų; 4 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1,5 valg. š. Crème fraîche arba riebios g..

Recepto vertinimas: 0

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..

Recepto vertinimas: 3

Drezdeno kiaušinių pyragas

Drezdeno kiaušinių pyragasIngridientai:Tešlai: 125 g miltų; 75 ml pieno; 10 g mielių; 20 g cukraus; 20 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos Riebalų formai patepti. Varškės masei: 290 g varškės (20% riebumo); 30 g miltų; 1 kiaušinis; 50 g šviesių razinų. Pudingo masei: 300 g paru..

Recepto vertinimas: 2

Šližikai - Kūčiukai

Šližikai - Kūčiukai Ingridientai: 0.5 kilogramo miltų, ne pilna stiklinė pieno (vandens), 50 gramų aliejaus, žiupsnelis druskos, 20 - 30 gramų mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 gramų cukraus Aguonų pienui Stiklinė aguonų, 2 litrai vandens, cukraus pagal skonį Gami..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: miltais