20 rezultatų ieškant "patroskinti"
Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 geltona paprika, 1 raudona paprika, 1 žalia paprika, 4 šaukštai aliejaus, avokada, 4 pitų paplotėliai, 2 svogūnai, 200 g keptos jautienos, 150 g salotų, šaukštelis kmynų, šaukštas sojų padažo. Gaminimas: Paplotėlius apšlaksty..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su bulvėmis
Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..
Recepto vertinimas:
Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 50 g riebalų, šaukštas pomidorų padažo, druskos, pipirų, skiltelė česnako, 3 morkos, 2 svogūnai, 200 g virtų grybų, 10 bulvių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti. Kartu su mėsą kepti supja..
Recepto vertinimas:
Grybų troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 1 ankštinis pipiras, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas pomidorų padažo, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Grybus ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti svieste, sudėti pja..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su moliūgais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas, gabalėlis petražolės arba saliero, 1 l vandens, 200 g moliūgo, 2 bulvės, 1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys, druskos, 1 pomidoras, 2 šaukštai grietinės, svogūnų arb..
Recepto vertinimas:
Karštos burokėlių salotosIngridientai: svogūno virtų burokėlių silkės džiovintų grybų prieskonių Gaminimas: Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (p..
Recepto vertinimas:
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 viščiukų krūtinėlės 2 svogūnai 1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika 4 šaukštai sviesto 150 g ilgagrūdžių ryžių 3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio 100 g virto kumpio 2 šaukštai miltų 1 šaukštas kario ..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2.5 kg cukinijos, 0.5 kg paprikos, 0.5 litro pomidorų padažo, 0.5 kg šparaginių pupelių, 0.5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 0.5 stiklinės 9% acto, 1 valgomas šaukštas druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Menkė, kepta su daržovėmisIngridientai:600 g menkės filė, 2 šaukštai citrinos sulčių, 50 g fermentinio sūrio, 150 g svogūnų, 40 g aliejaus, 0,5 st. vištienos sultinio, po 1 raudoną, geltoną ir žalią ankstpipirį, druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių papuošimui.G..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su daržovėmis (Jūratės)
Spagečiai su daržovėmis (Jūratės)Ingridientai:4 porcijos: 500g pomidorų, 200g porų, 200g morkų, 200g svogūnų, 100g salierų, šlakelis aliejaus, 200g spagečių, 1v.š. sviesto, pipirų, čiobrelių, druskos, 100g tarkuoto sūrio.Gaminimas Pomidorus nuplikyti, nulukti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Greiti pietūs tinginiams 2 (Vaidos)
Greiti pietūs tinginiams 2 (Vaidos)Ingridientai:pora vištienos krūtinėlių ar 2 ketvirtukų nukaulintos mėsos, šaldytų daržovių rinkinukas, priskonių, česnakų, pora šaukštų grietinės, ir pomidorų padažo.Gaminimas Vištieną supjaustyti gabaliukais ir apkepinti kartu su česnakiuku..
Recepto vertinimas:
Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..
Recepto vertinimas: