20 rezultatų ieškant "kartu"
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su sezamo sėklom Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos 1/4 stiklinės miltų 1 šaukštelis druskos žiupsnelis pipirų 1/4 stiklinės sezamo sėklų 1 kiaušinis 1 šaukštas pieno 4 bet kokios baltos žuvies muštiniai (apie 900 g) 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai aliejaus 1/3 ..
Recepto vertinimas:
Kalafijoro draugijoje Patiekalo šalis: Airija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kalafijoras pievagrybiai konservuotų pupelių (viską dėti pagal Jums tinkančius kiekius) majonezas druska pipirai Gaminimas: Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir s..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas]
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės) Gaminimas: Mėsą sup..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakuto šlaunelė ( galima keisti ir kita paukštiena), ryžiai, sultinio kubelis ar 2, šaldytų daržovių mišinys arba mėgstamos daržovės. Gaminimas: Šlaunelę ir ryžius sudedame į puodą ir verdame apie 15 minučių. Tada šlau..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų. Gaminimas: Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkin..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištienos sriubaIngridientai:25 g džiovintų kiniškų grybų 2 vištienos sultinio kubeliai apie 1 kg paruošto virimui viščiuko 150 g džiovintų daržovių, skirtų sriuboms 50 g ryžių miltų makaronų 350 g bambuko ūglių, nusausintų ir supjaustytų juost..
Recepto vertinimas:
Pikantiška sriubaIngridientai:250 g jautienos 250 g kiaulienos 80 g aliejaus 250g askaloniniųi česnakų 50 g pomidorų tyrės 1 paprika 10 g šviežių raudonėlių 250 ml raudono vyno 2 – 3 pomidorai 1 poras 340 g konservuotų kukurūzų druskos pipirųGaminimasMėsą supjaustykite g..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..
Recepto vertinimas:
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstaisIngridientai:1 kg lyno, 3 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, 1/2 kg raudonųjų gūžinių kopūstų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, truputis miltų, 1/4 stiklinės raudonojo vyno, 1/2 citrinos sulčių, cukr..
Recepto vertinimas:
Lašišos suktinukai su paprikaIngridientai:300g. sūdytos arba šaltai rūkytos lašišos filė, raudonoji paprika, 200ml. 35 proc. grietinėlės, vienos citrinos sultys, 3 svogūno laiškai, maltų pipirų, druskos, salotų papuošti.Gaminimas Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio..
Recepto vertinimas:
Lazanija su vištienaIngridientai:1,5kg vištienos, 300g baltojo vyno, svogūnas, saliero stiebelis, lauro lapų, druskos, pipirų, 200g lazanijos tešlos, 450g svogūno laiškų arba ropinių svogūnų, 150g sviesto, skiltelė česnako, 90g miltų, 175g tarkuoto "Griujer" sūrio, 50g tarkuoto "Čed..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: