20 rezultatų ieškant "maltais"

Kepta kiauliena su grybais

Kepta kiauliena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, 150 g sūdytų grybų, 5 pomidorai, 1 svogūnas, 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų. Gaminimas: Kiaulienos gri..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies pyragas

Žuvies pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g menkės, supjaustytos nedideliais gabalėliais 350 g šviesaus makaronų padažo 500 g griežinėliais pjaustytų bulvių Aliejaus Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų apkepas su slyvomis

Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..

Recepto vertinimas: 0

Kepti baklažanai

Kepti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 baklažanai (apie 750 g), 3 šaukštai miltų, 4 šaukštai riebalų, pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to..

Recepto vertinimas: 3

Purus grybų apkepas

Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir bulvių apkepas

Grybų ir bulvių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 bulvių, 350 g virtų grybų, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 šaukštas sviesto. Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti storomis r..

Recepto vertinimas: 4

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas

Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių tortas

Vaisių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: apie 2 kg obuolių 3-4 bananai gera sauja razinų 200 g kokoso drožlių 500 g sausainių 1 citrina 1 šaukštelis cinamono Gaminimas: Sausainius sumalame mėsmale ir truputį paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauna..

Recepto vertinimas: 4

Žuvų pyragas

Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..

Recepto vertinimas: 1

Kepta kriaušė tešloje

Kepta kriaušė tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g mielinės sloksniuotos tešlos, 100g kriaušės, 60g cukrumi, 0,05g maltais cinamonais, 5g sviesto, 15g razinų. Gaminimas: Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 1..

Recepto vertinimas: 0

Traškūs agurkai

Traškūs agurkaiIngridientai:1 didelis agurkas, druskos, 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 25 g baltos duonos džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų, 25 g sviesto, aliejaus.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gab..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta moliūgų sriuba

Tiršta moliūgų sriubaIngridientai:750 g moliūgų, 2 saldžiųjų raudonųjų paprikų, 500 g bulvių, 2 svogūnų, 2 skilteles česnako, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 600 g konservuotų pomidorų, 500 ml daržovių sultinio, čiobrelių, 2 šaukštų smulkiai pjaustyto rozmarino, 4 ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulviniai krepšeliai su jautienaIngridientai:4 jautienos filė gabalėliai (maždaug po 150 g. ir 1,5 cm storio), svogūnas, 6 pomidorai, 2 šaukštai smulkintų petražolių, 100 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 700 g. bulvių, ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir jogurto tortas

Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..

Recepto vertinimas: 5

NEKEPTAS VAISIŲ TORTAS

NEKEPTAS VAISIŲ TORTASIngridientai:1,5kg obuolių500g bananų250g razinų150g kokoso drožlių500g sausainių "Gaidelis"1 citrina1 šaukštelis cinamonoGaminimasSausainius permalame mėsmale ir trečdali paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, su..

Recepto vertinimas: 3

Kepta duona su sūrio ir majonezo mase

Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: maltais