20 rezultatų ieškant "karta"
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g medaus, 1,2 stiklinės cukraus, 12 kiaušinių, šaukštelis cinamono, 20 grūdelių kardamono, 3-4 šaukštai cukrinukų (cukatų), 4,5-5 stiklinės miltų, šaukštelis sodos. Gaminimas: Tryniai gerai išsukami su cukrumi, supilamas med..
Recepto vertinimas:
BaklažanasIngridientai: 1. Kelių baklažanų 2. 100g miltų 3. Žiupsnelio druskos Gaminimas: Nuplauname ir supjaustome baklažaną apskritimais dar karta nuplauname ir įtriname druska. Pakaukiame kelias minutes. Nuplauname dar karta. Įkaitiname keptuve ir pilame aliejaus arba svi..
Recepto vertinimas:
Raudonasis buljonas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg. jautienos, 1 svogūną, 2 morkas, 1 petražolė, 1/4 saliero,1 porą, 1 mažą ropę, puokštę žalumynų Gaminimas: Paimti 1,5 jautienos, nuplauti, padėti į puodą, įpylus 3 šaukštus vandens, pridėti supjaustytų šaknelių ir žal..
Recepto vertinimas:
Pyragas Hermanas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Is stiklines miltu,stiklines cukraus ir stiklines pieno maisykite tesla.Pirma,antra,trecia diena tesla maisykite viena karta per diena,ketvirta diena i ta pacia tesla iberkite vel po stikline miltu,stikline cukraus ir ipilk..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragasIngridientai:1 kg miltų, 1/2l. pieno arba vandens, 15—30 g mielių, 10 g druskos, 50 g cukraus, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos..
Recepto vertinimas:
Mieliniai riestainiaiIngridientai:1kg miltų, l,5 stiklinės pieno, 40g mielių, 100g cukraus, 2 kiaušiniai, 50g riebalų, 15g druskos.Gaminimas Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpyti riebalai ir visi recepte nurodyti produktai, gerai išminkoma ir pastatoma �..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumiIngridientai:3,6 kg svorio kumpis, 24 gvazdikėliai, 125 ml apelsinų sulčių, 75 g rudojo cukraus, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai medaus.Gaminimas Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį �..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)
Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)Ingridientai:600 g. miltų tešlai, 100 g. miltų kočiojimui, 250 g. cukraus (ir baltojo ir cukranendrių), 80 g. sviesto, 50 g. aguonų, 40 g. mielių, šaukštelis druskos, stiklinė pieno, 2 kiaušinių tryniai.Gaminimas Pakaitinome bliūdelyje ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su aguonomisIngridientai:3 nedideli vyniotiniai: Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno. Įdarui: 500 ml pieno; 150 g cukraus; 200-250 g aguonų; 50-100 g razinų; 100 g riešutų; Maltų ..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: