11 rezultatų ieškant "zemuoges"
Žemuoginis pienas Ingridientai: 1-2 puodeliai pieno saujelė žemuogių 1-3 šaukšteliai pieno Gaminimas: Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis p..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Uogos su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g uogų, 2.100—200 g miltinio cukraus,3.0,5 litro pieno ar grietinėlės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos bra�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Žemuogės cukruje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg žemuogių, 300g cukraus, 2g citrinos rugšties. Gaminimas: Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85&..
Recepto vertinimas:
Žemuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg žemuogių, 1kg cukraus. Gaminimas: Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių. Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant puta..
Recepto vertinimas:
Žemuogių sriubaIngridientai:1/2l. pieno, 4 kiaušiniai, 150 g cukraus, 2—3 stiklinės žemuogių, 1/2l. virinto vandens.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pe..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su žemuogėmIngridientai:500g. naminės varškės, 125g. manų kruopų, 3 kiaušiniai, 150g. smulkaus cukraus, 5 stiklinės šviežių žemuogių, pakelis vanilinio cukraus pudros, kepimo miltelių, po žiupsnelį tarkuotų apelsino ir citrinos žievelių.Gaminimas Kiaušinių tr..
Recepto vertinimas:
Žemuogių tortas „Jamaika“Ingridientai:Tešlai: 120 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g cukraus; 75 g sviesto; Miltų kočiojimui. Įdarui: 4 arb. š. želatinos; 30 g krakmolo; 250 ml pieno; 2 valg. š. cukraus; 6 valg. š. romo; 15..
Recepto vertinimas:
Žemuogės su cukrumiIngridientai:1 kg žemuogių, 250-300 g cukraus, 2 g citrinų rūgšties.GaminimasParuoštas uogas sudėti į emaliuotą ar keraminį indą, užberti cukrų ir laikyti šaltai. Kai išsiskiria sultys, uogas sud&..
Recepto vertinimas:
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]Ingridientai:3 puodeliai supjaustytų šviežių braškių (Braškės ir žemuogės)3 šaukštai cukraus 1,6 puodelio miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)0,25 šaukštelio kepimo sodos (nugesintos) 3 šaukštai margarino 1 kiaušinis..
Recepto vertinimas: