21 rezultatų ieškant "karstomis"
Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..
Recepto vertinimas:
Mirkalas su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytų lašinukų, 2 nepilni šaukštai miltų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 0,5 kg bulvių. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir ma..
Recepto vertinimas:
Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..
Recepto vertinimas:
Kilkės su kiaušiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g kilkių, 2 kiaušiniai, 10 g salotų lapų, 20 g majonezo, žalumynų. Gaminimas: Kietai išvirtus kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Ant kiekvieno jų dėkite po žieduku susuktos kilkės. Į ratuko vidurį dėkite šiek tiek maj..
Recepto vertinimas:
ŠaltibarščiaiIngridientai: 0,5 l marinuotų burokėlių 2 kietai virti kiaušiniai 1 nedidelis agurkas 1l pieno 1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro) saujelė svogūnų laiškų krapų druskos Pieną, kefyrą, marinuotus burokėlius supylame į puodą ar didelį dubenį. Nul..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai su rugštynėmisIngridientai: 0,5 l išvirtų šviežių arba konservuotų rūgštynių 2 kietai virti kiaušiniai 1 nedidelis agurkas 1l pieno 1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro) saujelė svogūnų laiškų krapų druskos Pieną, kefyrą, rugštynes supylame �..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių šaltibarščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 ridikėlių, 50 g svogūnų, 3 stiklinės kefyro, druskos, krapų. Gaminimas: Ridikėlius sutarkuoti. Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustyti. Šiuos produktus sudėti į išplaktą kefyrą, įberti druskos. Valgyti su karšt..
Recepto vertinimas:
Varškės užpylasIngridientai: 1 pakelio varškės (200g) 0,5 stiklinės pieno druskos česnako krapų Gaminimas: Varškę ištriname su pienu iki vientisos masės, turėtų būti grietinės tirštumo. Smulkiai sukapojame česnaką, krapus. Sudedame į varškės masę , įbėriame drus..
Recepto vertinimas:
Salotos "Būk sveika"-1Ingridientai: 300g pomidorų 200g agurkų 100g svogūnų Šalto spaudimo aliejus 6 šaukštai/ pagal skonį/ Pilno šaukštelio jūros kopūstų Gaminimas: Smulkiai supjaustytus svogūnus patriname su aliejumi ir susmulkintais džiov. jūros kopūs..
Recepto vertinimas:
Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Žydiškos silkių salotosIngridientai: 400 g silkės filė 2 svogūnai 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis acto Svogūnai smulkiai supjaustomi, pašlakstomi aliejumi, sumaišytu su actu ir paliekama 1 valandai, kad išmirktų. Silkės filė supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sumaišoma..
Recepto vertinimas:
Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..
Recepto vertinimas:
Silkės mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės file, 2.4 pomidorai, 3.1 svogūnas arba kuokštelis svogūnų laiškų, 4.3 kietai virti kiaušiniai,pagal skonį grietinės arba majonezo, pipirų. Virtų bulvių. Gaminimas: Silkę, svogūnus, pomidorus, kiaušinius supjaustyti, apip..
Recepto vertinimas:
Pasukų žiedas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litras pasukų ( rūgpienio, kefyro, jogurto), svogūnų laiškų, druskos, 3 šaukštai želatinos. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad ..
Recepto vertinimas:
šaltibarščiaiIngridientai:2 litrai neriebaus kefyro arba rūgpienio, 1/2 litro silpnai marinuotų burokėlių arba 2-3 šviežiai virti burokėliai, 1-2 agurkai, žalių svogūnų laiškų, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, sub..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su grietineIngridientai:1 litras vandens arba mėsos sultinio, 2-3 saujos rūgštynių, 2 kiaušinių tryniai, 1 svogūnas, 200 g grietinės, druskos, cukraus. Gaminimas Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį van..
Recepto vertinimas:
ČesnakynėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 3—4 skiltelės česnako, virtas burokėlis, maltų kalendros grūdelių, 1,5l kefyro, druskos.Gaminimas Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burok..
Recepto vertinimas:
Barščiai su baravykaisIngridientai:1—2 burokėliai, 4—5 džiovinti baravykai, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami ..
Recepto vertinimas:
KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMIS
KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMISIngridientai:175 g kukurūzų kruopų,750 g šalto vandens, 30 g sviesto,2 vidutinio dydžio cukinijos,1 pankolis, 2 pomidorai,1 svogūnas.Daržovių marinatui:4 šaukštai a..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMISIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 80 g saldžiosios paprikos, 40 g česnako, 50 g morkų, 40 g žolelių aliejaus, druskos, pipirų, aliejaus, pievagrybių.GaminimasJautienos išpjovą supjaustome k..
Recepto vertinimas: