Šaltibarščiai
Ingridientai:0,5 l marinuotų burokėlių
2 kietai virti kiaušiniai
1 nedidelis agurkas
1l pieno
1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro)
saujelė svogūnų laiškų
krapų
druskos
Pieną, kefyrą, marinuotus burokėlius supylame į puodą ar didelį dubenį. Nuluptus kiaušinius, agurką, svogūnų laiškus smulkiai supjaustome ir taip pat sudedame į puodą. Druskos įdedame pagal skonį . Pabarstome krapais. Šaltibarščius skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!