Pasukų žiedas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 litras pasukų ( rūgpienio, kefyro, jogurto),
svogūnų laiškų,
druskos,
3 šaukštai želatinos.
Gaminimas:
Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad česnakiuko pora skiltelių irgi neblogai būtų. Supilti į apvalią ( kekso) formą ( prieš tai patepus aliejumi) ir įdėti į šaldytuvą. Kai sustings, išversti į lėkštę. Valgyti su karštomis bulvėmis, trapučiais ar riekele.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!