21 rezultatų ieškant "kaitinti"

Spurgos su marmeladu

Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai ledai

Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..

Recepto vertinimas: 0

Kivių šerbetas

Kivių šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 dideli kiviai 80g cukraus 250ml vandens 2 kiaušinių baltymai Gaminimas: Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..

Recepto vertinimas: 0

Šampano šerbetas 2

Šampano šerbetas 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 ml vandens 125 ml apelsinų sulčių 300 ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas vynuogių papuošimui Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių saldainukai

Avižinių dribsnių saldainukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g džiovintų obuolių 150 g avižinių dribsnių 200 g cukraus 100 g bruknių uogienės 30 g sviesto šaukštas tirpios kavos Gaminimas: Obuolius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sviestą ištirpinti, sumaišyti su avižiniais..

Recepto vertinimas: 0

Karališka bulvienė

Karališka bulvienė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 bulvės 3kiaušinių tryniai svogūnas aliejaus, 1šaukštelis citrinos sulčių, mėtų lapelių,druskos,pipirų Gaminimas: Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro ..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinis tortas su braškėmis

Jogurtinis tortas su braškėmis Ingridientai: Pagrindui 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus truputis druskos 60 gramų miltų 40 gramų krakmolo Jogurtiniui įdarui 250 gramų šviežių braškių 50 mililitrų apelsinų sulčių 100 gramų cukraus 40 gramų tirpstančios želati..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio padažas

Sūrio padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tiršto kiaušinių padažo, 2 kiaušiniai, 50 g. džiovinto sūrio, truputis maltų raudonųjų pipirų.  Gaminimas: Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garny..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų sriuba su grybais

Cukinijų sriuba su grybaisIngridientai:vidutinio dydžio cukinija, 2 saujos šviežių grybų, svogūnas, skiltelė česnako, 3 vidutinio dydžio bulvės, 1l. sultinio, gabalėlis sviesto, prieskonių mišinio sriuboms.Gaminimas Grybus nuvalyti, labai smulkiai supjaustyti. Svogūną ir česnaką n..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Eklerai su vaisiaisIngridientai:Plikytai tešlai: 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, 1 šaukštelis cukraus, 100 g miltų, druskos, pabarstymui cukraus pudros. Įdarui: 1 stiklinė grietinėlės, 5 kiaušinių tryniai, 1/2 stiklinės vaisių sulčių.Gaminimas Pusėje stiklinės virinto vandens iš..

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

RIEŠUTINIAI LEDAIIngridientai:500ml pieno190g cukraus1 šaukštas kukurūzų miltų375ml kondensuoto pieno2 šaukštai kapotų pistacijų2 šaukštai kapotų migdolų2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nus..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ SALDAINIAI

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ SALDAINIAIIngridientai:100 g džiovintų obuolių150 g avižinnių dribsnių200 g cukraus100 g bruknių uogienės30 g sviestošaukštas tirpios kavosGaminimasObuolius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sviestą iš..

Recepto vertinimas: 0

Natūralūs žirneliai I

Natūralūs žirneliai IIngridientai:1 l vandens, šaukštelis druskos, 0,5 šaukštelio cukrausGaminimasIšgvildentus žirnelius, užpylus šaltu vandeniu, kaitinti iki 90° C ir išlaikyti tokioje temperatūroje 4 min. Išgriebus iš vand..

Recepto vertinimas: 0

Su actu marinuoti žalieji žirneliai

Su actu marinuoti žalieji žirneliaiIngridientai:1 l vandens, 250 ml 9% acto, 1 šaukštas druskos, 3 šaukštai cukrausGaminimasIšgliaudytus žirnelius suberti į puodą, virti 3-5 min., priklausomai nuo jų subrendimo. Išgriebus iš vandens, p..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sultys su minkštimu

Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..

Recepto vertinimas: 0

Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romu

Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romuIngridientai:3 bananai,2 apelsinai, 1 kriaušė, 6,5 l braškių,1 stiklinė mėlynių,sauja migdolų branduolių, gabalėlis kokoso, 1 stiklinė cukraus,2 stiklinės apelsinų sulčių, 100 g ro..

Recepto vertinimas: 0

Putinų sultys su minkštimu

Putinų sultys su minkštimuIngridientai:1 kg cukraus, 170 ml vandensGaminimasVaisius nuplauti ir 6-9 min. pakaitinti verdančiame vandenyje. Jei vaisius plikysite trumpiau, jų odelė bus kieta! Tuomet pertrinti per tinklelį. Tyrę (1:1 sumaišyti su cukraus sirupu ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės su svarainiais

Marinuotos daržovės su svarainiaisIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, šaukštas druskos, 1-2 šaukštai cukraus 6-8 paruošti svarainiai, 2 laurų lapeliai, 10 kvapiųjų pipirų,1 cm pločio krieno gabalėlis, nedidelė šakelė pe..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže Ingridientai: 1 didelė vištienos krūtinėlė be odos, 50 gramų spanguolių trauktinės, druskos, 3 kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai sojos padažo, 200 gramų aliejaus skrudinimui, 2 pakeliai..

Recepto vertinimas: 4

Klasikinis pyragas Tosca

Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kaitinti